Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. E mai tânără cu 12 ani decât soțul ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. Sezonul 6 Insula Iubirii se anunță a fi unul plin de surprize. 10 concurenți își vor testa relațiile într-o locație superbă, Thailanda, alături de cele mai provocatoare ispite. Printre participanți se numără și Teodora, o tânără de 19 ani. Concurenta este căsătorită și lucrează ca asistenta soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. În urmă cu ceva timp, cei de la Antena 1 le-au dat telespectatorilor o veste îmbucurătoare. Potrivit anunțului oficial, în scurt timp, pe micile ecrane va reveni Insula Iubirii. Noul sezon, cel cu numărul 6, va fi la fel de spectaculos ca cele anterioare și la fel de… incendiar! Rămâne de văzut dacă participanții vor trece sau nu testul fidelității.

teodora-insula-iubirii-1teodora-insula-iubirii-1

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. Pentru sezonul 6 Insula Iubirii, la casting s-au înscris peste 1.000 de concurenți. Doar cinci perechi s-au dovedit a fi norocoase și au trecut mai departe, după ce au impresionat prin poveștile lor de iubire diferite. Participanții vor conviețui timp de 21 de zile alături de 10 ispite masculine și 10 ispite feminine pentru a vedea dacă rezistă tentației.

Citește și: Cine este Cristian Grigorescu, ispita de la Insula Iubirii.A fost concurent la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii.Are afaceri

Citește și: Ramona Păuleanu îşi botează fiul, după ce a stat luni bune în spital din cauza unei infecţii intraspitalicești: „Va fi…'

Citește și: Mobila din casa Stelei Popescu a fost scoasă la vânzare pe OLX.Ce sume cer rudele

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii

La casting-ul emisiunii prezentate de Radu Vâlcan s-a înscris și Teodora. Nu singură, ci împreună cu partenerul ei, Alexandru. Cei doi sunt împreună de aproape un an și au făcut deja pasul cel mare. Ei sunt singura pereche din concurs care și-a oficializat relația în fața ofițerului de Stare Civilă.

Teodora are 19 ani și e mai tânără cu 12 ani decât soțul ei, Alexandru. Acest lucru pare că nu a reprezentat însă o problemă pentru ei. Aceștia nu fac echipă doar acasă, ci și la muncă, activând în același domeniu. El este magician pentru copii, iar ea lucrează ca asistenta lui.

Teodora de la Insula Iubirii are 19 ani

Teodora de la Insua iubirii s-a născut și locuiește în Onești. Ea și partenerul ei, Alexandru, s-au declarat sigur pe relația lor, spunând că este perfectă. Cu toate astea, au ales să participe la emisiune înainte de a face cununia religioasă.

„Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional. El este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Sunt singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

Aceștia afirmă, fără nicio temere, că: Noi avem o relaţie perfectă!’. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă. Rămâne de văzut ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt. Concurenții vor sta aproape de cele mai seducătoare ispite', se arată într-un comunicat de presă.

Teodora de la Insula Iubirii, despre ea și soțul ei: „Avem relația perfectă'

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. Concurenta de la Insula Iubirii, pe numele ei complet Marcu Teodora Marina, a susținut că nici ea și nici soțul ei nu au băgat niciodată tentațiile în seamă.

„Noi avem o relație perfectă. Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă sau… Ne-am concentrat pe noi, nu pe altcineva', a spus Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, în filmulețul de prezentare.

Partenerul Teodorei de la Insula Iubirii: „Vor cădea toate măștile'

Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii. În cadrul aceluiași filmuleț, partenerul Teodorei a dezvăluit convingerea cu care a venit pe insulă.

„Aici, în emisiune, vor cădea toate măștile', a spus soțul Teodorei de la Insula Iubirii.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel MihaiMarco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton