Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Sunt prieteni de 20 de ani: „Mă bucur că…”

 Borcilă Andreea
.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Cei doi au redevenit colegi de echipă, exact ca-n vremurile bune. Ambii vor prezenta noul sezon al reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, marca PRO TV. Puțini știu însă cum au ajuns să aibă o relație frumoasă de prietenie de 20 de ani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Cabral Ibacka a fost primul nume anunțat, care va prezenta emisiunea de la PRO TV, Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Apoi, fanii au fost surprinși să afle că cea care i se va alătura în Republica Dominicană este nimeni alta decât prezentatoarea de la Vorbește lumea, Adela Popescu. 

adela-popescu-cabral-1-1adela-popescu-cabral-1-1

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Pro TV a anunțat deja că a dat startul filmărilor sezonului doi. Concurenții vor fi nevoiți să reziste două luni cu resurse limitate, în izolare, fără niciun fel de contact cu fanii lor sau cu luxul cu care sunt obișnuiți. Câștigătorul primului sezon a fost sportivul Cătălin Moroșanu. 

Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:”Nu este ușor”

Citește și: Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.Ce late nume sunt vehiculate

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, nu a primit nicio daună, după ce a fost agresată:„E între ea și Dumnezeu de aici încolo'

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Băile Herculane:”Noi am făcut-o praf”

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Cei doi vor fi din nou colegi și vor prezenta sezonul doi al reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, marca PRO TV. Deși există o diferență de vârstă de nouă ani între ei, asta nu le-a pus piedică în relația lor de prietenie, care durează de două decenii. Ambii se cunosc extrem de bine și se înțeleg de minune. Adela Popescu și Cabral s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare de la postul Prima TV, în perioada 2002-2003.

Mai târziu, s-au revăzut și la postul Acasă TV, unde actrița juca în telenovela românească Numai iubirea, iar Cabral era prezentator la Poveștiri adevărate. S-a întâmplat să joace în același serial, Iubire ca în filme, difuzat în 2007. Nu viața profesională i-a apropiat, ci mai mult micile pauze ori petreceri de-ale postului tv. De-a lungul timpului, Adela Popescu și Cabral și-au întemeiat familii, însă nu au uitat de prietenia lor, ba mai mult, s-a sudat și mai mult. În prezent, cu toții petrec, atunci când au ocazia, la evenimentele lor importante din viață. 

Ce părere au Adela popescu și Cabral despre noua lor emisiune 

Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune live din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality-show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și de toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din junglă, a declarat Adela.

Cabral: „Rămâne un experiment'

Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment. Asta a fost de la primul sezon. Vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească. Ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment. Și sunt curios să-i văd pe toți în tabără. Și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus și Cabral.

După 7 ani de pauză, reality show-ul se va relua începând de anul viitor. Deși a avut o singură ediție, difuzată în perioada februarie-martie 2015, emisiunea a fost un real succes în ceea ce privește audiența, ediția finală fiind urmărită de peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton