Pepe și Yasmine Ody sau căsătorit în secret? Detaliul care a dat naștere speculațiilor

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Yasmine Ody lui Pepe, de ziua sa. Cântărețul a împlinit vârsta de 43 de ani și a avut parte de o surpriză plăcută din partea partenerei sale de viață. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat o fotografie cu ei doi. Urmăritorii au observat, de îndată, un detaliu care sugerează că cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, Pepe își sărbătorește aniversarea și se declară un bărbat împlinit pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cântărețul se iubește cu Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar prima apariție publică a acestora a avut loc în 2017. Atunci, cântărețul posta pe rețelele de socializare o fotografie în care tânăra era surprinsă în timp ce îi rețușa machiajul. Cei doi trăiesc o frumoasă și intensă poveste de dragoste și au devenit, recent, părinții unui băiețel perfect sănătos.

pepe-1pepe-1

Cu ocazia zilei sale de naștere, artistul a primit numeroase mesaje din partea colegilor și prietenilor săi. Iată ce mesaj i-a transmis Yasmine Ody lui Pepe!

Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva:„Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani' / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, apariție emoționantă pe scenă alături de fiul nou-născut și fiica lui.Artistul a cântat împreună cu Rosa

Citește și: Gabriela Firea, mesaj dur la adresa lui George Buhnici:”E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor”

Citește și: Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici:„Când îți permiți să critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele, toți…'

Ce mesaj i-a transmis Yasmine Ody lui Pepe, de ziua lui de naștere

Pe rețelele de socializare, partenera de viață a lui Pepe a postat o fotografie împreună cu acesta și i-a făcut o urare. În fotografie, cei doi pare că se află la un eveniment public și se țin tandru în brațe. Deși a trecut timpul, cei doi se iubesc la fel de mult și împărtășesc, în continuare, momentele frumoase din viața lor de cuplu.

„La mulți ani, sufletul meu!’‘, este mesajul care însoțește fotografia cu cei doi.

Mai mult decât atât, la miezul nopții, artistul a avut parte de o surpriză plăcută din partea fiicelor sale, Rosa și Maria. Împreună cu Yasmine Ody, cele două fetițe i-au cântat tatălui lor „La mulți ani'. În videoclip, Pepe este vizibil emoționat de acest gest și își sărută copiii pe frunte.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret?

Pe pagina sa de Instagram, iubita lui Pepe și-a schimbat numele de familie din Ody în Pascu. Numele real al lui Pepe este Ionuț Nicolae Pascu. Aceasta a dat de înțeles că relația dintre cei doi a trecut la alt nivel și că s-ar fi cununat, în secret.

Cei doi au fost întotdeauna discreți cu privire la viața privată și la planurile de căsătorie. După ce a născut, Yasmina a postat o fotografie cu băiețelul său, unde a putut fi observat un inel impresionant pe degetul inelar, dând de înțeles că ar fi fost cerută în căsătorie.

Până în acest moment, cei doi nu au comentat pe marginea subiectului și nici nu au divulgat alte detalii despre planurile de viitor.

Pepe a devenit tătic pentru a treia oară

În luna iunie, cântărețul a devenit tătic pentru a treia oară. Pe canalul său de Yputube, Pepe a postat primele fotografii cu cel mic și a anunțat că îl va boteza cu numele de scenă al său.

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile', a declarat acesta.

Sursa foto: Instagram & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton