3 electrocasnice smart pe care trebuie musai să le încerci

 bogdan.galca
.

Ideile preconcepute nu își mai au rostul în secolul în care trăim. Dacă în urmă cu câțiva ani știam că o mașină de spălat vase implică și clătirea lor manuală înainte și că un aspirator puternic trebuie să fie cât masa de toaletă, iată că dezvoltatorii ne-au ascultat rugile și ne-au îndeplinit dorințele. 

Cine spune că pentru a avea aparatură smart este musai să ai o casă smart? Cu toții ne-o dorim, dar nu înseamnă că nu putem beneficia de miracolul tehnologiei. Rapiditatea cu care se scurge timpul, lista tot mai lungă de sarcini care mai de care mai urgente, agenda săptămânală îmbogățită de la o lună la alta, toate ne fac adesea să ne simțim copleșiți. Din fericire, tehnologia a avansat suficient de repede pentru a veni în întâmpinarea nevoii noastre de fi multifuncționali și acasă, nu doar la job. Astfel, au apărut pe piață tot mai multe electrocasnice smart ce ne ajută să ne gestionăm mai bine timpul. Acestea aveau la început prețuri piperate și funcționalități limitate, însă, acum, s-au perfecționat, iar costurile nu mai sunt de speriat. 

Iată care sunt 3 dintre electrocasnicele smart pe care nu vei regreta că le-ai încercat:

  1. Aspiratoarele robot

Este adevărat că nu pot ajunge, încă, în absolut toate locurile din casă unde firele de praf aleg adesea să se depună. Este nevoie în continuare să muți canapeaua ca el să aibă loc să intre și să-și poată face treaba, dar aceste detalii sunt relevante doar ocazional. Pentru a păstra o curățenie uniformă în casă, aceste aspiratoare sunt ideale, neavând nevoie de atenția ta. Mai mult, cu ajutorul aplicației, poți porni robotul să înceapă curățenia înainte de a ajunge acasă, iar tu te vei bucura de podele curate. Pentru o curățenie generală poți apela cu încredere la un aspirator vertical cu sau fără sac. Acesta ocupă semnificativ mai puțin loc decât cel clasic și este mai ușor de manevrat.

  1. Mașina de spălat inteligentă

Indiferent dacă vorbim despre cea pentru vase sau cea pentru rufe, a avea chiuveta liberă și hainele spălate și uscate până ca tu să ajungi acasă sau în timp ce tu stai pe canapea la un film până nu demult era un vis. Iată că producătorii au fost și de această dată atenți la dorințele noastre și au conceput mașinile de spălat ce pot fi controlate din aplicație, necesitând un efort limitat din partea noastră pentru alimentarea și eliberarea lor. 

  1. Espressoarele inteligente

Cafeaua de dimineață este una dintre cele mai iubite rutine ale noastre, iar numărul tot mai mare al businessurilor în domeniu confirmă acest fapt. Pentru că un majordom care să ne pregăteasca cafeaua este mult prea scump, iată că avem posibilitatea de a ne răsfăța cu o cafea fierbinte, preparată exact cum ne place, doar printr-un click distanță. Acest lucru este posibil cu espressoarele inteligente ce au nevoie doar de un click pentru a ne pregăti o cafea conform gusturilor noastre, în timp ce noi încă mai suntem în pat. 

Acestea sunt doar 3 dintre electrocasnicele care ne pot face viața mai ușoară și fac treabă în casă cât timp suntem la job sau ne bucurăm de timpul liber. Pe lângă ele, mai sunt multe altele care nu ne fac decât să așteptăm cu nerăbdare momentul în care le vom putea încerca. 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Beko

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton