Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere, de Paștele Catolic. A atras toate privirile

 Oana Pantazi
.

Carmen și Klaus Iohannis au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere desfășurată desfășurată la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului. Iată cum s-a desfășurat slujba în condițiile dictate de pandemie și ce ținută a purtat Prima Doamnă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen și Klaus Iohannis au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere ținută la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului, tradiție la care nu au renunțat în ciuda situației dificile create de pandemia de coronavirus. Cei doi soți au participat în fiecare an, încă de când președintele ocupa funcția de primar al Sibiului.

d8dd1bff-1952-4f9d-b7e5-ec75fad1f0dfd8dd1bff-1952-4f9d-b7e5-ec75fad1f0df

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în seara de Înviere

Catolicii și protestanții din întreaga lume au sărbătorit, pe 4 aprilie, Învierea Domnului. Deoarece în lăcașurile de cult a fost permis accesul unui număr restrâns de persoane, slujbele religioase au putut fi urmărite și online. Președintele și Prima Doamnă au participat însă, ca în fiecare an, la slujba de Înviere.

Carmen Iohannis este un fashion icon, ținutele sale fiind extrem de apreciate de fiecare dată. Prima Doamnă nu a făcut excepție nici în seara de Înviere. Cuplul prezidențial a sosit la Biserica „Sfânta Treime' din centrul Sibiului în jurul orei 20.45. Carmen Iohannis a a ales să poarte un palton de culoare bleu ciel și o eșarfă roz, care s-a asortat perfect la poșetă, într-o nuanță asemănătoare.

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:„A fost o șansă dintr-un milion’. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Klaus Iohannis, mesaj emoționant de Paște

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis credincioșilor să aibă sărbători binecuvântate, cu înțelegere și prosperitate, mulțumindu-le pentru solidaritatea și responsabilitatea din perioada pandemiei. Mesajul „Hristos a Înviat!' a fost în limbile română, maghiară și germană.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă', a spus Klaus Iohannis.

„Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp', a mai spus Klaus Iohannis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton