Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

 Stamen Diana
.

Încă o veste tristă în showbiz-ul românesc! Fostul fotbalist Cătălin Didu a murit la vârsta de 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Decesul sportivului a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Didu a murit la vârsta de doar 43 de ani, în urma complicațiilor apărute din cauza infecției cu COVID-19. Fostul fotbalist era internat într-un spital din Craiova de mai multe săptămâni. Sportivul a jucat la echipa craioveană Extensiv Craiova, Alro Slatina și Apulum Alba Iulia.

Cătălin Didu a făcut un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. Familia a sperat până în ultima clipă că sportivul se va face bine și va merge acasă. Încă de când a fost internat, starea lui Cătălin Didu era gravă.

Citește și: Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID. Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Citește și: De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsia

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19. Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Andreea Marin, despre moartea tragică a mamei sale: „Nu mai putea să rostească niciun cuvânt'

Cătălin Didu a murit la 43 de ani

Familia este profund îndurerată de pierderea suferită. Cătălin Didu era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 3 ani, care acum a rămas fără tată.

Prietenii și foștii colegi de echipă au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare. „Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!', a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton