Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor: „Nu mai am stabilitate pe picior”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat în meciul pentru comunicare de duminică seara de la Survivor România. Aceasta este prima accidentare gravă a Faimosului de când a început competiția. Cătălin Moroșanu a fost nevoit să stea pe bancă pentru că nu a mai primit acceptul medicului de a intra pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu s-a accidentat la genunchi în timpul jocului pentru comunicare de la Survivor România. Totul s-a petrecut în timpul confruntării dintre Faimos și Starlin.

Cătălin Moroșanu a recunoscut că nu s-a aruncat cum trebuie în noroi pentru că își dorea să fie mai rapid decât oponentul său. Faimosul a simțit că nu mai are stabilitate deloc pe picior.

m1-1m1-1

„Am făcut o greșeală acolo, trebuia să intru din prima cu capul în noroi, eu m-am dus într-o parte. Când să-mi târâi genunchiul, mi-a sărit meniscul.

Simt că nu mai am stabilitate pe picior, că îmi sare dintr-o parte în alta', a declarat Cătălin Moroșanu după ce s-a accidentat la Survivor.

Citește și: Numele adevărat al lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Ce probleme are cu Poliția din cauza numelui

Citește și: Ce relație au Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor.Au fost rivali într-un alt concurs, câștigat de Marius

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Cătălin Moroșanu, pregătit de mic pentru Survivor

Cătălin Moroșanu are amintiri frumoase din copilărie. Una dintre ele este că a crescut într-un canton silvic, în pădure, unde a avut loc de joacă și libertate pe deplin.

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură.Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi  cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…', a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, la Survivor.

Cătălin Moroșanu: „Am terminat Dreptul'

Cătălin Moroșanu a început iniţial cu rugby-ul, fiind jucător la Politehnica Iaşi şi a ajuns chiar în loturile naţionale de juniori. Nu la multă vreme după încheierea junioratului, a decis să renunţe. O accidentare suferită la rugby i-a dat bătăi când a vrut să intre la Academia de Poliţie, aşa că a mai aşteptat un an.

„În timpul ăsta mă îngrăşasem. Nu mai voiam rugby, aşa că am mers la sala lui Mihai Constantin. Era ceva nou, toată lumea îl ştia K-1. Se întâmpla în 2005. Apoi ştiţi deja povestea. Totul a decurs foarte repede, am uitat şi de academie, şi de tot. Am terminat însă Dreptul‘, povesteşte luptătorul.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton