Akebono de la Puterea Dragostei, condamnat la 1 an de închisoare cu executare. Ce ilegalitate a comis

 Dumba Gabriela
.

Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la un an de închisoare cu executare. Este doar unul dintre cele trei dosare în care Alexandru Claudiu Laurențiu, cunoscut sub porecla de Akebono de la Puterea Dragostei, este judecat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Akebono de la Puterea Dragostei, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că a condus un automobil cu permisul suspendat. Instanța a dat această decizie dură pentru că tânărul a condus mașina chiar și după ce a fost prins și i s-a întocmit dosar penal. Hotărârea a fost luată săptămâna trecută și nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

0akebono-puterea-dragostei990akebono-puterea-dragostei99

'Cu aplicarea art. 396 alin. 10 C. proc. pen.: În baza art. 335 alin. 2 C. Pen. condamnă inculpatul- ALEXANDRU CLAUDIU LAURENŢIU pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (suspendat). În temeiul art. 60 C. pen. pedeapsa se execută în regim privativ de libertate.

În baza art. 398, art. 404 alin. 4 litera e) raportat la art. 274 alin. 1 C. proc. pen. obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei prezentei minute pentru procuror şi părţi', se arată în decizia instanței, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin!Are 12 ani și locuiește cu tatăl lui, de la divorț

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer:„A fost o șansă dintr-un milion. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Akebono de la Puterea Dragostei mai are două dosare pe rol

Alexandru Claudiu Laurențiu, Akebono de la Puterea Dragostei, mai are două dosare pe rol la instanțele din Galați, ambele vizând aceeași infracțiune: conducere fără permis.

Unul dintre ele a ajuns la Curtea de Apel, după ce pe fond, Akebono a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare iar acesta a contestat hotărârea.

Cel de-al treilea dosar se referă deja la 'concurs de infracțiuni', noțiune din codul penal care însemană că o persoană a săvârșit mai multe fapte înainte de a fi condamnat definitiv pentru una din ele.

Se pare că Akebono a condus timp de aproape un an și jumătate mașina, deși avea permisul suspendat. Tânărul nici măcar nu se ascundea, el postând pe conturile lui de socializare imagini sau filmulețe în care se afla la volan, potrivit Wowbiz. Claudiu a fost arestat preventiv la sfârșitul anului trecut, procurorii considerând că actele sale pot reprezenta un pericol pentru cei din jurul lui.

Akebobo a fost descalificat de la Puterea Dragostei în urma unui conflict cu Marinescu

Akebono a fost concurent în show-ul Puterea Dragostei în toamna anului trecut, acolo unde a făcut, la un moment dat pereche cu Aya, însă relația lor nu a durat mai mult de câteva zile.

Akebono a fost descalificat în urma unui conflict cu Marinescu. El era cunoscut drept o persoană mai impulsivă și de-a lungul șederii lui în casă a avut mai multe conflicte și declara că poate pleca acasă oricând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton