Cum mențin Cristina și Denis Ștefan pasiunea în cuplu, după 10 ani de căsnicie: „De două ori pe săptămână...”. Ce spun despre al treilea copil

 Laciu Andreea
.

Cum mențin Cristina și Denis Ștefan pasiunea în cuplu, după 10 ani de căsnicie. Cristina și Denis Ștefan formează unul dintre cele mai admirate și mai discrete cupluri din showbiz. Au împreună două fetițe adorabile, Delia și Dominique. Acum, cei doi soți au făcut o serie de mărturisiri despre viața de familie, despre relația lor, dar și despre decizia pe care au luat-o în legătură cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil. El a devenit cunoscut datorită rolului din telenovela Inimă de Țigan, iar ea a cucerit publicul ca „Bebelușa” de la Cronica Cârcotașilor, dar nu au lăsat notorietatea să le afecteze viața de familie și liniștea din cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum mențin Cristina și Denis Ștefan pasiunea în cuplu, după 10 ani de căsnicie. Denis Ștefan și-a transformat pasiunea pentru cai într-o adevărată meserie, dar joacă în continuare și în roluri diverse. Recent, spectatorii l-au putut admira pe ecranele din cinema în rolul lui Mihai Viteazul, în filmul omonim în care Maia Morgenstern interpretează rolul mamei lui. Cristina este o mamă devotată și se bucură că are parte de sprijinul soțului ei în creșterea celor două fetițe, iar acum a recunoscut adevărul despre cel de-al treilea copil.

cristina-si-denis-stefan-cristina-si-denis-stefan-

Cum mențin Cristina și Denis Ștefan pasiunea în cuplu, după 10 ani de căsnicie

Chiar dacă se vede o mămică eroină, cu mulți copii, Cristina Ștefan crede că momentan este suficient. Are nevoie de mult timp să se ocupe de cele două fetițe și nu se vede mamă a treia oară în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu exclude complet această posibilitate.

Acum nu, este mult prea greu, este suficient. Trebuie să acorzi atenție și timp copiilor. Așa, să mă apuc, aș putea să fac și 6 copii, dar vreau să fiu acolo. Acum este momentul lui Domi, în care petrec cel mai mult timp cu ea. De asta mi-am și luat cei 2 ani în care stau acasă. Pe viitor, nu spun nu, dar în momentul acesta cred că totul este complet, nu văd al treilea copil venind atât de repede', a declarat Cristina Ștefan, pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii: „Plâng, mă descarc, și-mi revin'

Citește și: Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată: 'Dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag'

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Denis și Cristina Ștefan și ce implicare a avut mama ei: „A fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: „Am stat o săptămână în spital…”

Ce spun despre al treilea copil

Cristina și Denis Ștefan au un program destul de aglomerat, dar au norocul să fie totuși unul flexibil. Cei doi soți se sprijină reciproc și își împart responsabilitățile când vine vorba despre cele două fetițe. De asemenea, își găsesc mereu puțin timp liber doar pentru ei.

Nu s-a schimbat, suntem la fel, ne ajutăm. Denis este genul de bărbat implicat. Știu situații în care bărbații poate că au un job cu program fix și atunci nu ai încotro. Uite, la noi, job-urile ne permit un program lejer. Este tot ce îmi trebuie. Mai ieșim la evenimente, ne facem timp și pentru noi.

Da, trebuie să gestionezi foarte bine timpul și trebuie să îți trăiești și viața. Copiii cresc, sunt pe lângă tine. Ne mai rupem un weekend, plecăm într-un city break. De două ori pe săptămână ieșim, poate la un film. Contează foarte mult în viața de cuplu să aveți timp unul pentru celălalt', a completat Cristina Ștefan.

Ce spune Cristina Ștefan despre gelozia în cuplu

Deși multe femei visează să îl aibă în patul lor, soția lui Denis Ștefan nu își face griji, ba chiar dimpotrivă. Se mândrește cu faptul că are un soț care încă atrage atenția.

Îți dai seama că sunt mândră de treaba asta și nu sunt absolut deloc geloasă, din contră. Mi se pare mișto că după atâția ani și după telenovele și după tot ce face el, să fie la fel de apreciat. Este o chestie normală. Mă bucur, nu sunt genul care să dea coate. Nu am nicio problemă, vin fete, fac poze, cu noi, cu el, cu mine. Nu, absolut deloc. (n.r. nu este geloasă) Nu au fost momente deplasate din partea vreunei fete sau vreunei femei. Cât timp ești cu bun simț, vrei să faci o poză, vrei să schimbi 2-3 cuvinte, nu am nicio problemă', a concluzionat Cristina Ștefan, tot pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton