Ce se întâmplă în familia lui Ionuț Iftimoaie, după plecarea Faimosului la Survivor: "Este greu fără el..."

 Raiciu Adriana
.

Ce se întâmplă în familia lui Ionuț Iftimoaie, după plecarea Faimosului la Survivor. Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei 24 de participanți la Survivor România 2023. Fostul sportiv face parte din echipa Faimoșilor și a plecat cu un singur gând în Republica Dominicană: să câștige. Însă, situația se pare că nu e chiar roz acasă, întrucât cei trei copii îi simt deja lipsa. Iată ce declarații a făcut acum Maria Iftimoaie, soția concurentului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Survivor România. În data de 9 ianuarie 2023, de la ora 20.30, începe noul sezon din cel mai așteptat reality show. 24 de concurenți sunt gata să dea piept cu cele mai mari provocări din viața lor și sunt dispuși să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

iftimoaieiftimoaie

12 Faimoși și 12 Războinici sunt pregătiți să arate că nu depind de confortul de acasă și se pot descurca în junglă, cu minimum de hrană și condiții, departe de casă și cei dragi. Unul dintre concurenții din acest sezon este Ionuț Iftimoaie. Fostul kickboxer român a decis să accepte provocarea Pro TV și face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023.

Citește și: Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023.S-a lansat în afaceri, după ce s-a retras din sport

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Ionuț Iftimoaie.Ce afacere au în Bacău

Citește și: Viorel Lis o imploră pe Oana să nu îl ducă la azil: „A văzut cazul lui Arșinel'

Citește și: Ce dietă țin Jorge și soția lui, Ramona Prodea. Au un regim alimentar strict: „Sunt mai mult de 10 ani de când…’

Ce se întâmplă în familia lui Ionuț Iftimoaie

După plecarea Faimosului la Survivor România, Maria Iftimoaie, soția fostului luptător, mărturisește care este atmosfera în casă. Se pare că cei trei copii ai concurentului tânjesc după dorul tatălui lor și le este destul de greu în această perioadă.

Totuși, femeia care îi este alături de mai bine de 16 ani este fericită cu faptul că Ionuț participă la un asemenea reality show.

„Eu am experiență deja de când a fost în Ferma Vedetelor'. Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum. Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis, cu toții, că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine.', a declarat Maria Iftimoaie, pentru Click!.

În încheiere, Maria a mai declarat că este mândră de partenerul ei și îl susține necondiționat în această competiție.

„Ionuț nu s-a antrenat în ultima perioadă, pentru că el mereu face sport, are mereu grijă de felul în care arată. Mișcarea și exercițiile fizice nu îi sunt deloc străine. Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el. Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua.', a mai spus Maria Iftimoaie, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton