Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: "Eram înaintea vremurilor"

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu le-a dezvăluit celor 500 de mii de fani de pe Instagram cum arăta ea la 16 ani, prin intermediul unei fotografii vechi în dreptul căreia bruneta a scris „eram înaintea vremurilor”. Încă din adolescență, Oana Zăvoranu era în pas cu moda și foarte frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Zăvoranu a negat operațiile estetice care i se pun în cârcă și a subliniat faptul că imaginea sa este aproape neschimbată, deși se află în lumina reflectoarelor de zeci de ani.

809338-1624406400-oana-zavoranu-am-luat-o-cu-raie-de-acolo809338-1624406400-oana-zavoranu-am-luat-o-cu-raie-de-acolo

Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani

„Cândva frumoasă și cu stil minunat, mereu frumoasă și cu stil minunat. Eu la 16 ani. Cum? Ce-ai zis … n-aud ..?! Ce..? Eram înaintea vremurilor? … Știu!', a scris Oana Zăvoranu, în cadrul unui InstaStory în care apare fotografia cu ea la 16 ani.

Imediat după această postare, vedeta a ținut să-și expună și părerea despre anumite persoane care au intrat în politică și din acel moment și-ar fi amintit de iubirea lor pentru țară și pentru români.

De ce toate baragladitele astea de urlă toată ziua, mititelele, de cât de mult iubesc și palpită ele așa pentru popor (….) o fac pe lovele multe și musai din partea unui partid anume? Adică, zic … de ce nu sunt ele pătrunse așa … moca? Să vrea și ele oare 'la ciolan' cumva? Nu cred, mă. Sunt doar 'patrioate' femeile. Nebunelor', a scris vedeta.

Oana Zăvoranu a mai postat acea fotografie și acum doi ani și scria atunci, în dre: „Acum 30 ani… pe la 16-17 ani ?… cand esti smeker esti smeker de la mama ta din ???'.

Citește și: Culiță Sterp a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, după accidentul din Cluj.Ce ilegalități a comis

Citește și:Cum s-a produs accidentul în care este implicat Culiță Sterp.Primele imagini de pe camerele de supraveghere

Citește și: Tudor Chirilă, declarație pentru iubita lui:’Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă…’. Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Mîzgan

Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice

În ciuda tuturor celor vehiculate în spațiul public, Oana spune că nu are operații la nivelul feței.

La 49 de ani, Oana Zăvoranu arată ca o puștoaică și toată lumea crede că silueta sa de invidiat se datorează operațiilor estetice. Totodată, bruneta stă excelent și la capitolul riduri, în sensul că nu le are, iar asta dă de bănuit femeilor pentru care vârsta nu este doar un număr.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel’, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu subliniază că nu se vrea a fi vreo fană a operațiilor estetice pentru că nu are niciun model de femeie pe care vrea să-l copieze.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic.

Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu’, a mai mărturisit Oana în emisiunea lui Capatos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton