Cum își petrece Anamaria Prodan ziua de naștere. Fetele sale i-au pregătit un cadou special: ”Sunt fericită”

 Stamen Diana
.

Astăzi este ziua de naștere a Anamariei Prodan. Sexy impresara se bucură din plin de ziua ei, dar și de reușitele pe care le are până la această vârstă. Anamaria Prodan a împlinit 46 de ani și se simte împlinită din toate punctele de vedere.

Anamaria Prodan este mândră de familia pe care o are. Fetele vedetei au început cariere de succes de planuri diferite, Rebecca este model în Milano, acolo unde și studiază la facultate, iar Sarah joacă baschet în Statele Unite aler Americii. În fiecare an de ziua ei, Anamaria Prodan Reghecampf primește câte o felicitare din partea fetelor ei, iar acesta este cadoul ei de suflet. Deși fetele au bani încât să-i cumpere orice cadou vedetei, acestea muncesc și au și banii lor, pe lângă cei pe care Anamaria Prodan îi dă.

„Păstrează banii pentru ele și mie îmi fac o felicitare de mână. Anul ăsta arată foarte bine felicitările. Rebecca, având înclinarea asta către artă, face niște felicitări senzaționale. Sunt fericită că salvează banii pentru ele, că mie, știi cum e, mi-a trecut viața, acum ei trebuie să trăiască', a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru Libertatea.

Anul acesta, Anamaria Prodan își dorește să stea acasă, în pijamale, și să se bucure de momentele petrecute alături de familie. Vedetei nu-i lipsește nimic și se bucură de liniștea de care are parte în ultima perioadă. Sexy impresara nu are planuri de ziua ei, însă nu știe dacă va avea loc vreo petrecere în cinstea ei.

„Anul ăsta simt nevoia de liniște, deci vreau să stau în pijamale, la mine acasă, să mă uit la brad și să-mi admir copiii cum se pregătesc să plece fiecare pe unde își dorește. Sinceră să fiu, nu am vreun plan. La mine, totul se întâmplă de la o secundă la cealaltă', a mai declarat vedeta.

'Fără vârstă și fără rival. La mulți ani mie!', a scris Anamaria Prodan pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta înflorește pe zi ce trece și nu își arată nicio secundă vârsta pe care o are.

Citește și: Anamaria Prodan e o mamă mândră! Rebecca, fiica sa cea mare, a defilat pentru Dolce&Gabbana

Citește și: Sfatul pe care Anamaria Prodan îl dă fetelor sale. Mama ei a învățat-o așa: 'Mie îmi spunea că tu trebuie să…'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton