Bogdan Ioan, câştigătorul "Vocea României" 2018, nu are studii muzicale. Cele mai mari temeri pe care le-a avut în timpul competiţiei

 Pirvu Cristina
.

Bogdan Ioan a câştigat Vocea României 2018. Acesta a povestit că nu are studii muzicale, este pur talent! Pe parcursul competiţiei avea anumite temeri pe care acum, după show, le-a dezvăluit!

Bogdan Ioan a reuşit să cucerească publicul şi a câştigat marele trofeu, dar şi premiul în valoare de 100.000 de euro. El a declarat fără reţinere că nu are studii muzicale. S-a temut de adversarele lui, mai ales că ele aveau o tehnică de excepţie.

În final, el s-a clasat pe primul loc. Smiley e un antrenor mândru!

„A fost o experienţă unică, dar şi epuizantă. 

Vineri de dimineaţă nu am avut emoţii, dar seara, când urci pe scenă…am avut emoţii încât nu pot să le descriu. Fiind un concurs, este o anumită presiune. Am încărcat să îmi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că cei de acasă m-au votat…

Trofeul ăsta e al lor! Încă nu realizez ce se întâmplă!

După ce am terminat melodia cu Feli, eram bucuros să s-a terminat, nu m-am gândit la premiu nicio secundă. Mi-am propus chestia asta de la începutul emisiunii. Ziceam că dacă mă gândesc la premiu, fac singur presiune. Atunci când am rămas cu Dora, am zis că sigur există o şansă. Toţi din finală sunt talentaţi. Le-am urat succes pe mai departe!

Când am auzit numele meu, eu nu m-am aşteptat. Nu am studii muzicale, în schimb ştiam că celelalte fete au o tehnică impecabilă. Nu am spus nicio secundă că sunt cel mai bun!

Foarte bine m-am înţeles cu Smiley! Exact cum e la TV e şi în realitate! El e modest şi ajută pe alţii care sunt la început de drum!”, a spus Bogdan Ioan la Vorbeşte lumea.

Povestea lui Bogdan Ioan, câştigătorul Vocea României 2018

Bogdan are 28 de ani, este din Constanța, însă a studiat Ahitectura la Iași. Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță și chiar a fost printre cei mai buni din țară. A renunțat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcțiilor, ca inginer, și l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton