(P) Tipuri de incaltaminte cu care poti accesoriza paltonul iarna aceasta

 Diana Munteanu
.

Doamnele si domnisoarele abia asteapta sosirea unui nou sezon pentru a incepe iarasi vanatoarea de incaltaminte si imbracaminte utile pentru a face fata diferitelor necesitati legate de vremea de afara. Iarna vine cu o multime de probleme pentru ca vantul incepe sa bata cu putere si se face simtit tot mai mult, gheata si poleiul devin piedici serioase in calea oamenilor, iar frigul se strecoara prin hainele subtiri.

Momentul mult asteptat al shoppingului a sosit asadar, iar femeile trebuie a se gandeasca cum sa se imbrace si sa se incalte corespunzator. O piesa vestimentara extrem de purtatain aceasta perioada va fi paltonul. Indiferent de trendurile modei, reprezentantele sexului feminin au in sifonier cel putin un astfel de produs, util in diferite ocazii, si pe care trebuie sa-l accesorizeze corespunzator, in asa fel incat rezultatul final sa fie unul dupa care sa intoarca privirile cei din jur.

Iata cu ce tipuri de incaltaminte poti combina paltonul in sezonul rece:

  1. Ghetele sunt binevenite in garderoba oricarei femei ce urmareste sa arate bine si sa faca fata cu brio intemperiilor de afara. Ele reprezinta o incaltaminte ideala pentru acest sezon pentru ca te feresc de zapada si apa, iti mentin picioarele calde, sunt simple si au stil, asa ca pot fi combinate chiar si cu un palton elegant. Daca vrei sa cumperi ghete de calitate superioara, la preturi accesibile, atunci fa shopping in mediul online, unde gasesti si varietate garantata;
  2. Lumea a ajuns sa judece pe cei din jur dupa modul in care aleg sa se imbrace sau sa se incalte. Este imperios necesar ca fiecare sa detina in dulap o pereche de cizme din piele naturale, scurta sau lunga, ideala pentru a fi purtata in orice combinatie de piese vestimentare. Paltonul poate fi usor accesorizat cu o pereche de cizme negre, lungi, elegante si rafinate. Tine cont de faptul ca cizmele lungi se potrivesc cu un palton maxi, iar cele scurte cu unul de dimensiuni mai mici;
  3. Bocancii au inceput sa fie purtati tot mai mult la palton, iar acest trend poate fi observat si la vedetele de peste ocean, care reusesc de fiecare data sa surprinda prin outfit-uri interesante si cu un look inedit, chiar extravagant. Un palton scurt poate fi combinat cu bocanci, mai ales daca ii porti cu o pereche de jeansi slim. Desi s-a incetatenit ideea ca bocancii se poarta pe munte si mai ales la geaca de fas, totusi nu ar fi rau sa iesi din zona de confort si sa faci si alte alegeri ce poti fi apreciate de cei din jur ca fiind pozitive;
  4. Botinele par cele mai potrivite pentru aceasta tinuta vestimentara, dar iarna nu sunt preferate mereu pentru ca nu reusesc sa ofere caldura necesara picioarelor. Astfel, ele pot fi purtate mai ales atunci cand temperaturile de afara sunt ceva mai prietenoase sau accesorizate cu o pereche de dresuri groase si confortabile. Modelele pe care le poti gasi pe piata sunt extrem de moderne, sofisticate chiar si aduc o amprenta de eleganta si lux.

In concluzie, desi iarna pare un anotimp in care femeile fac tot felul de compromisuri pentru a arata foarte bine si uita cat este de importanta sanatatea organismului, totusi tot mai multe reprezentante ale sexului frumos reusesc sa gaseasca o incaltaminte potrivita indiferent de outfit-urile pe care le au in sifoniere.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton