Miss Univers 2018 a fost câștigat de Miss Filipine. Mama ei a visat că va câștiga concursul!

.

Faimosul concurs de frumusețe Miss Univers și-a desemnat câștigătoarea. Concurenta Catriona Gray, de 24 de ani, din Filipine, și-a adjudecat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse) on


Superba Catriona Gray, Miss Filipine, a câștigat astăzi cel mai râvnit titlu – Miss Univers 2018 –, după o competiție acerbă la care au participat 93 de concurente din tot atâtea țări. Tânăra în vârstă de 24 de ani, cântăreață și model, s-a născut și a trăit în Cairns, Australia, iar actualmente este studentă la Berkleee College of Music, în Boston. Noua Miss Univers povestește că, pe când avea 13 ani, mama ei a avut un vis premonitoriu și că i-a spus că va câștiga concursul.

Cele trei care și-au disputat primul loc la Miss Univers.

Cele trei care și-au disputat primul loc la Miss Univers.

În momentul desemnării premiului, Catriona a purtat o superbă rochie de culoare roșie, inspirată de vulcanii din Filipine, și a fost aclamată la scenă deschisă de o sală întreagă, în Bangkok, cu atât mai mult cu cât spectatorii, în general, au favorizat concurentele provenite din partea de sud-est a Asiei.

Noua Miss Univers, Catriona Gray, este studentă la Berkleee College of Music, în Boston.

Noua Miss Univers, Catriona Gray, este studentă la Berkleee College of Music, în Boston.

„Inima mea e plină de recunoștință'

Tânăra în vârstă de 24 de ani a spus că a ales să poarte roșu deoarece, „când aveam 13 ani, mama mea mi-a spus că a visat că o să câștig Miss Univers într-o rochie roșie'. De altfel, Catriona a povestit că, după ce ea a câștigat titlul, mama sa a plâns. Miss Filipine a reușit să le devanseze pe Tamaryn Green, din Africa de Sud, pe Sthefany Guttierrez, din Venezuela, și pe Demi-Leigh Nel-Peters, din Africa de Sud, adjudecându-și premiul Miss Univers, în urma unei competiții acerbe. „Inima mea e plină de recunoștință. Au fost momente când am avut dubii, când m-am simțit depășită și am simțit presiunea', a recunoscut superba câștigătoare.

Premieră la Miss Univers 2018 - Miss Spania, Angela Ponce, este transgender!

Premieră la Miss Univers 2018 – Miss Spania, Angela Ponce, este transgender!

Pentru prima oară, un transgender la Miss Univers!

Dacă, așa cum era de așteptat, grația, inteligența, frumusețea și puterea de a depăși provocările au fost doar câteva dintre calitățile care i-au adus Catrionei premiul Miss Univers 2018, iată că, anul acesta, concursul a avut parte și de o noutate – dintre concurente a făcut parte și un transgender! Este vorba despre Angela Ponce, din Spania, care, în prezentarea video, a spus că petru ea nu a fost important să câștige, ci mult mai important a fost să participe. Evident, nici anul acesta nu au lipsit controversele – într-una dintre ele fiind implicată Miss SUA, Sarah Rose Summers, care a părut să le ia peste picior pe concurentele din Cambodgia și Vietnam din cauza limbii engleze defectuoase. Ulterior Sarah și-a cerut scuze, dar gustul amar a rămas…

Tema acestui an a concursului Miss Univers a fost Femei puternice și a fost jurizată de șapte femei, inclusiv foste câștigătoare ale concursului, femei de afaceri și fashion designeri.

Filipine a câștigat concursul Miss Univers și în 1969, 1973 și 2015.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton