Cum își educă Elena Băsescu cei trei copii. Îi duce la echitație, caiac și schi

 Oana Pantazi
.

Cum își educă Elena Băsescu cei trei copii. La 42 de ani, Elena Băsescu arată impecabil după trei nașteri și, cu siguranță, unul dintre secretele sale este dragostea pentru sport și pentru mișcarea în aer liber. Această pasiune mezina președintelui Traian Băsescu le-a imprimat-o și celor trei copii ai ei, care de mici au fost orientați spre activitățile sportive.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își educă Elena Băsescu cei trei copii. Rolul de mamă singură îi ocupă tot timpul, iar asta deoarece Elena Băsescu se dedică în totalitate celor trei copii adorabili ai săi – Sofia Anais (9), Traian Jr. (7) şi Anastasia (4). Și cum fiica cea mică a fostului președinte Taian Băsescu este îndrăgostită de sport și de natură, cei trei copii ai săi îi calcă pe urme. Mama lor îi implică într-o mulțime de activități în aer liber, în funcție de sezon, acestea făcând deja parte din rutina lor.

251434876_440216554129674_7583046834365248214_n251434876_440216554129674_7583046834365248214_n

Cum își educă Elena Băsescu cei trei copii

La 42 de ani, Elena Băsescu are trup de fotomodel și e greu de crezut că a devenit mamă de trei ori. EBA iubește sportul, dar ăsta nu este un secret, mai ales dacă-i privești silueta. Din fericire, aceasta le-a imprimat și celor tei copii ai săi dagostea pentru mișcare, Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia fiind orientați încă de mici către sport.

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei: „Mamă mândră!'

Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri.La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: De ce și-a închis Elena Băsescu afacerea cu haine. Ce prețuri aveau produsele

De altfel, pe conturile personale de socializare ale Elenei Băsescu se găsesc nenumărate dovezi care vin în sprijinul acestei afirmații, de-a lungul timpului ea postând o mulțime de fotografii. Pasionată de echitație, de caiac, paddleboarding, dar și de sporturile de iarnă, Elena Băsescu și-a dus cei trei copii încă de mici în natură.

Acum, cei trei sunt deja inițiați în echitație, mergând adeseori la cusuri de călărie, la Balotești, alături de mama sau bunica lor. În egală măsură, copiii Elenei Băsescu practică acum și caiacul, dar și schiul. Nu în ultimul rând, mama lor este pasionată de sală, EBA afisând un abdomen bine lucrat.

Maria Băsescu își duce nepoții la echitație

Maria și Traian Băsescu sunt extrem de apropiați de nepoți și își ajută fiicele, pe Elena și Ioana, ori de câte ori le solicită ajutorul. Acest lucru a fost confirmat în repetate rânduri de către Elena Băsescu, iar fotografiile postate de mezina familiei dovedesc implicarea lor. De altfel, nu o dată EBA și-a delectat fanii de pe contul de socializare cu imagini în care cei trei copii ai ei iau lecții de călărie.

Pasionată, de asemenea, de cai, Maria Băsescu a fost în mai multe ocazii protagonista unor filmări și fotografii în care apărea alături de nepoții ei la cursurile de echitație. Bunica și nepoții obișnuiesc să facă plimbări lungi prin pădure cu caii, iar cei mici deja au început să se descurce foarte bine, după cum dovedesc și imaginile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton