Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț: "A fost exact ca în Evul Mediu"

 Dumba Gabriela
.

Diana Enache de la Pro TV a dezvăluit cum a început povestea ei de dragoste cu regizorul Adrian Horobeț. Prezentatoarea jurnalelor de prânz de la Pro TV susține, glumind, că totul a fost „ca în Evul Mediu”. De fapt, povestea lor este una clasică, în care el o plăcea pe ea de la televizor și a făcut tot posibilul să o cucerească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț. Diana Enache și Adrian Horobeț s-au căsătorit în 2019, după 10 ani de relație, iar în 2014 au devenit părinții unui băiețel pe nume Tomas. Deși este toată ziua la TV, Diana Enache a menținut mereu discreția în privința vieții sale personale și a preferat să ca oamenii să o cunoască strict prin prisma meseriei.

gluma-pe-care-o-folosesc-stiristele-de-la-pro-tv-amalia-enache-si-diana-enache-cand-sunt-confundate-vorbeste-cu-verisoara-mea-primara-te-rog-4gluma-pe-care-o-folosesc-stiristele-de-la-pro-tv-amalia-enache-si-diana-enache-cand-sunt-confundate-vorbeste-cu-verisoara-mea-primara-te-rog-4

Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț

Diana Enache spune că a știut din prima că Adrian Horobeț este bărbatul potrivit pentru ea, deși a durat ceva timp până când regizorul a ajuns să o cunoască.

„Nu a fost niciun compromis. Ne-am potrivit din primul moment. Am știut că ne potrivim, am știut că avem treabă unul cu celălalt. El mă știa de multă vreme de la televizor, a încercat să ajungă la mine printr-un prieten comun.

Prietenul comun, Petre Fumuru, i-a spus: Pleacă, mă, de aci, că ești golan! – se cunosc foarte bine și își permit – „Nu îți dau numărul fetei' . Cumva, a făcut rost de numărul meu și așa ne-am întâlnit. A cam alergat puțin după mine, a fost exact ca într-o poveste de ev mediu, cam așa!„, a declarat Diana Enache pentru impact.ro.

Acum ceva timp, Diana Enache povestea unde a dus-o Adrian la prima întâlnire.

,,Într-un club din Centrul Vechi. M-a cucerit, apoi, la o cină cu varză călită', a mărturisit aceasta.

Citește și: Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: „Am rămas cu gura căscată'

Citește și: „Este groaznic, nu doresc nici la dușmani’. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

Citește și: „Începe să se și înnegrească’. Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Ce a pățit prezentatorul TV

Socrul Dianei Enache este actorul Marcel Horobeț

Nu doar soțul Dianei provine din lumea artistică, ci și socrul ei, Marcel Horobet, care este un cunoscut actor la Teatrul de revista Constantin Tănase’.

A regizat spectacolul pentru copii Nuntă la palat’, unde a jucat rolul Împăratului’. Socrul Dianei Enache a avut câteva roluri episodice și în filme, cele mai cunoscute pelicule în care a apărut fiind Restul e tăcere (2008) și Despre oameni și melci’ (2012).

Cum se menține Diana Enache în formă

În urmă cu 7 ani, Diana Enache a născut un băiețel, iar revenirea la formele de dinainte de naștere a fost destul de dificilă.

,,În sarcină am luat 21 de kilograme. A fost o surpriză totală pentru mine, nu mă așteptam să iau chiar atâtea. Am mâncat, recunosc, destul de necontrolat. Apoi 10 kilograme s-au dus instant, s-au topit, celelalte 11 destul de greu, cam în doi ani s-au dus cu regim. Nu am apelat la nutriționist, știam ce îmi face bine, știam ce pot mânca în așa fel încât să nu pun la loc, ci dimpotrivă să slăbesc', a spus vedeta Pro TV pentru playtech.ro.

Diana Enache este adepta antrenamentelor fizice, pe care se străduiește să le includă în program.

,,Merg la pilates. Trebuie să recunosc că în ultimele două luni am cam chiulit pentru că nu am avut timp, dar încerc să ajung măcar de două ori pe săptămână, îmi place foarte mult pilates. E o formă de mișcare care te face să te simți bine. Nu e ușor pilates-ul, dar e ce îmi trebuie, e potrivit pentru mine', a adăugat știrista.

De ani buni, pentru știrista de la Pro TV intermittent fastingul a devenit un stil de viață.

,,Fac acest intermittent fasting de când nici nu se numea așa. Adică nu mănânc niciodată dimineața și mănânc după ora 14.30 – 15.00. Și pot să mănânc și până la 22.00, deci am o pauză foarte mare între mese.

Și trebuie să recunosc că am rămas cu un obicei destul de prost, dar iată că s-a obișnuit organismul. Mănânc destul de dezordonat, dar măcar nu mănânc mult. Cam ăsta este secretul', a declarat Diana Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton