Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău”

 Dumitrache Laura
.

Ce dietă ține Ana Morodan. La începutul anului, Ana Morodan a apelat la o operație de lipoaspirație la începutul anului, iar acum încearcă să se mențină în formă pentru a avea un corp de invidiat. Vedeta a dezvăluit ce dietă ține în viața de zi cu zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Ana Morodan. Ana Morodan a intrat în noul an cu o nouă schimbare. Contesa Digitală a vizitat cabinetul medicului estetician și a apelat la o operație de lipoaspirație. În dorința de a arătat mai bine, blondina a decis să facă o schimbare radicală. Totul a mers foarte bine, iar acum vedeta are grijă să se mențină în formă.

ana morodanana morodan

Ana Morodan este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante. Contesa Digitală reușește să se mențină, iar mulți dintre fanii ei s-au întrebat cum reușește să aibă un trup de invidiat. Ei bine, vedeta a dezvăluit dieta pe care o ține zi de zi!

Citește și: Ana Morodan și-a făcut o operație de lipoaspirație. Cum se simte acum: „Durerea e ca și cum…'

Citește și:Ana Morodan a lansat un apel către autorități pentru salvarea Băilor Herculane: 'Să le fie rușine! Haideți să punem osul la muncă'

Citește și:Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Cum s-au afișat pe Instagram: „Numai infidelii dau like”

Citeste si: Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece'

Ce dietă ține Ana Morodan

Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. La început de an, Contesa Digitală a apelat la o operație de lipoaspirație abdominală, iar totul a decurs foarte bine. Multă lume a fost curioasă să afle cum reușește blondina să se mențină în formă. Ei bine, Ana Morodan a dezvăluit dieta care o ajută să se arate bine. Vedeta a mărturisit că este vorba despre o dietă daneză care are un continut caloric extrem de scăzut. Chiar și așa, Ana a subliniat faptul că mănânca orice dorește.

'Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut. Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri…',  a declarat Ana Morodan pentru spynews.ro.

Ce intervenții estetice are Ana Morodan

Ana Morodan, 39 de ani, se află în perioada de recuperare după ce a suferit o operație de lipoaspirație abdominală. Timp de trei săptămâni, vedeta va purta un corset modelator. Anul trecut, Contesa Digitală a mai apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a-și micșora sânii.

'Nu mă dor, nu am nimic. (…) Port niște bustiere care mă strâng ca să fixeze sânii, non-stop. Nu am voie să le dau jos. Am luat niște medicamente pe care trebuie să le iau, antibiotice, aniinflamatorii și vitamine', declara vedeta la acea vreme.

Motivul pentru care Ana Morodan nu vrea să devină mamă

Ana Morodan are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din țară. Dincolo de cariera ei de succes, vedeta a declarat motivul pentru care nu își dorește copii. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Ana Morodan a mărturisit că nu vrea să devină mamă.

Cred că am foarte multe lucruri de învățat în viața asta și foarte mult de evoluat… înțeleg profund responsabilitatea de a fi părinte, asta s-a întâmplat după 24 de ani. Mi-am dat seama că eu am implementat comportamente de la părinții mei care nici măcar nu erau îndreptate spre mine și deocamdată nu cred că sunt pregătită pentru a avea un copil.Nu am instinct matern deloc și nu cred că voi face un copil. Ce vreau să spun este că, deși nu sunt eu pregătită să fiu o mamă așa cum ar trebui să fie o mamă, știi, eu nu consider că un copil e o geantă.', a declarat Contesa Digitală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton