Horoscop 5 februarie 2023. Iubire și afecțiune pentru patru zodii

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, majoritatea nativilor au parte de liniște și odihnă. Unii nativi se bucură de momentele petrecute în compania partenerului de cupuă. Balanțele au o stare de spirit excelentă. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 februarie 2023. Berbec

Astăzi, Berbecii au parte de multă afecțiune din partea jumătății lor. Nativii își lasă latura sentimentală la iveală și au parte de multe momente romantice. Iubirea le va vindeca rănile și îi va face fericiți.

Horoscop 5 februarie 2023. Taur

Taurii au de rezolvat unele treburi pe care le-au amânat de ceve vreme. Astrologii îi sfătuiesc să-și organizeze bine timpul, pentru a avea parte de momente de relaxare în a doua parte a zilei. N-ar fi bine să fie extenuați înaintea unei săptămâni solicitante.

Horoscop 5 februarie 2023. Gemeni

Gemenii se relaxează și petrec timpul în compania prietenilor și a persoanelor dragi din viața lor. Întâlnirile și discuțiile îi vor energiza pe acești nativi. Potrivit previziunilor astrologice, aceștia sunt favorizați din punct de vedere profesional în săptămâna ce urmează.

Horoscop 5 februarie 2023. Rac

Racii au parte de o zi incredibilă în sfera amoroasă. Nativii ar putea fi surprinși plăcut de partenerul de cuplu. Un cadou simbolic sau o cină romantică ar putea schimba cu totul evoluția relației.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe și familia ei: „Nu mă regăsesc deloc în perioada asta, pare că nu se mai termină'

Citește și: Roxana Hulpe a născut o fetiță. Prezentatoarea TV a dezvăluit numele bebelușului: „Dumnezeu ne-a trimis o minune „

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște'. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…”. Cum a surprins-o Adi Sînă la miezul nopții

Horoscop 5 februarie 2023. Leu

Leii se bucură de timpul liber și nu au mari responsabilități pe cap. Nativii sunt îndemnați să rezolve unele probleme sentimantale, pentru a evita apariția unor discuții tensionate în cuplu. Ziua se anunță liniștită și fără evenimente neplăcute.

Horoscop 5 februarie 2023. Fecioară

Fecioarele vor fi încercate de multe resentimente astăzi. Gândul la o persoană din trecutul lor le-ar putea strica starea de spirit. Astrologii îi sfătuiesc să nu se izoleze și să aibă discuții sincere cu cei apropiați. Numai așa se vor putea ventila emoțional.

Horoscop 5 februarie 2023. Balanță

Balanțele au o stare de spirit excelentă. Nativii sunt mulțumiți de cum a decurs săptămâna precedentă și își vor dedica câteva momente de răsfăț. O schimbare de look ar putea face parte din planurile acestora.

Horoscop 5 februarie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii au parte de multă tandrețe și iubire de la partenerul de cuplu. Poate că relația nu a funcționat prea bine în ultima perioadă, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe pozitiv de acum încolo. Astrologii îi îndeamnă să valorifice timpul petrecut cu jumătatea lor.

Horoscop 5 februarie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de mici conflicte în sânul familiei. Nativii traversează o perioadă intensă din punct de vedere emoțional, așa că ar putea percepe unele mesaje într-un mod greșit. Astrologii le recomandă să nu răbufnească și vorbească deschis despre ceea ce îi deranjează.

Horoscop 5 februarie 2023. Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt favoriții astrelor. Nativii au o stare de spirit excelentă și au noroc pe toate planurile. Potrivit previziunilor astrale, aceștia vor începe săptămâna în forță, pe fondul evenimentelor plăcute din weekend.

Horoscop 5 februarie 2023. Vărsător

Vărsătorii reflectă asupra unor pași prin care își pot schimba calitatea vieții. Nativii au nevoie de o schimbare majoră pe toate planurile. Specialiștii în astrologie le recomandă să gândească planuri elaborate și să nu ia decizii spontane.

Horoscop 5 februarie 2023. Pești

Astăzi, Peștii o duc excelent pe plan sentimantal. Nativii sunt mai atenți la nevoile partenerului de cuplu și sunt dispuși să facă compromisuri pentru binele relației. Atitudinea lor va atrage schimbări benefice în căminul conjugal.

Sursa foto. Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton