Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și...”

 Radulescu Ruxandra
.

ÎOana Roman a ales să plece într-o binemeritată vacanță, alături de fiica ei, Isa. Influencerița și fata ei au plecat din țară, astfel că Oana Roman nu a văzut-o pe mama ei, Mioara Roman, vreme de o săptămână. Oana este foarte apropiată de mama ei și rar se întâmplă să nu o viziteze. La întoarcere, vedeta a avut o mare surpriză. Iată cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, Mioara, la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, Mioara, la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt. Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete din România și împărtășește cu urmăritorii săi mai toate experiențele din viața sa, fie ele bune, fie ele rele. Așa s-a întâmplat și recent, când aceasta a revenit în țară după o vacanță destul de scurtă, alături de fiica ei. Primul lucru pe care l-a făcut vedeta, a fost s-o viziteze pe mama ei, Mioara Roman. Iată ce surpriză total neașteptată a avut când a întâlnit-o pe mama ei.

screenshot_20230227_113356screenshot_20230227_113356

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, Mioara, la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt

Mioara Roman se confruntă de mai multă vreme cu probleme de sănătate, iar fiica ei, Oana Roman este nelipsită de lângă ea și se ocupă să aibă parte de cea mai bună îngrijire. Oana a fost plecată într-o vacanță alături de fiica ei, Isa, departe de România, tocmai în Egipt. Influencerița s-a temut în tot acest timp pentru starea de sănătate a mamei sale, așa că, îndată ce a revenit în țară, s-a dus să o viziteze. Oana Roman a avut parte de o surpriză foarte plăcută, care i-a spulberat temerile.

Citește și: Oana Roman susține că a fost blestemată de Marius Elisei: „E un păcat capital și se plătește foarte dur. Se întoarce de 1.000 de ori mai rău'

Citește și: Cum arată vila de jumătate de milion de euro în care Oana Roman a locuit cu Marius Elisei. Poza emoționantă pe care o ține la loc de cinste

Am ajuns la mama, e ora ei de odihnă. Am lipsit o săptămână și am găsit-o arătând fabulos. Este atât de impecabil îngrijită și are o stare așa bună, e atât de senină și liniștită. Este atât de important că este atât de îngrijită și are tot ce îi trebuie și în primul rând are demnitate și are parte de grijă.', a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii cu Mioara Roman.

Fiica Oanei Roman i-a cerut vedetei să meargă la psiholog, după despărțirea părinților

Oana Roman s-a confruntat cu probleme și în ceea ce o privește pe fiica ei, Isa, care a suferit enorm după despărțirea părinților. Vedeta a mărturisit că fata ei duce dorul tatălui său, de aceea copila i-a cerut să meargă la un pisholog, iar Oana Roman i-a oferit tot sprijinul necesar.

Citește și: Marc Anthony va fi tată a șaptea oară! Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată: ‘Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a fost victima bullying-ului în școală: „Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare / EXCLUSIV

Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana’, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton