Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!”

 Oana Pantazi
.

Nu e un secret pentru nimeni că, în afară de jobul din televiziune, Dani Oțil are și o afacere proprie – un restaurant. Iar ca patron de restaurant, Oțil trebuie să gestioneze și o mulțime de situații mai mult sau mai puțin plăcute. Recent, omul de televiziune a fost deranjat de comportamentul unui client. Iată de ce a răbufnit Dani Oțil la adresa unui client din restaurantul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când nu este ocupat cu emisiunea matinală pe care o prezintă, cu superba lui familie sau cu raliurile, Dani Oțil este prezent la restaurantul din nordul Capitalei, pe care îl deține împreună cu un asociat. Extrem de implicat în afacerea sa, omul de televiziune este prezent adeseori la restaurant și supraveghează bunul mers al lucrurilor. Recent, Dani Oțil a avut parte de un incident neplăcut în restaurantul lui. Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său.

dani-otil-foto-zileidani-otil-foto-zilei

Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său din București

Restaurantul lui Dani Oțil din nordul Capitalei este unul extrem de apreciat, cu atât mai mult cu cât omul de televiziune se străduiește din plin să nu facă rabat de la calitate. Desigur, și prețurile sunt pe măsură, dar, spun clienții săi, justificate. Azi, prezentatorul de la Neața, a povestit în matinal o întâmplare petrecută recent care l-a enervat la culme.

Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel'

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…’

Citește și: Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: ‘Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt’

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă… avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n. red. Virgil Mănescu, trainer de protocol și ospitalitate) să vă dea la palmă fiecăruia.
În schimb, niște aere… vai de capul meu! Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți… s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: „Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?”. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!', a dezvăluit Dani în emisiunea de la Antena 1.

Ce s-a întâmplat după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile de la restaurantul lui Dani Oțil

Cu ceva timp în urmă, Mihai Bobonete l-a avut invitat la podcastul său pe Răzvan Simion, iar cei doi, mai în glumă, mai în serios, s-au amuzat de prețurile practicate acolo. Bobonete a povestit un moment extrem de amuzant de la restaurantul lui Dani Oțil. Acesta a explicat că a rămas uimit în momentul în care a venit nota de plată, exagerând foarte mult prețul. La scurt timp, mai multe persoane au conchis că restaurantul prezentatorului de la Antena 1 este unul foarte scump.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin’, a declarat Mihai Bobonete.

Ospătarul de la restaurantul lui Dani Oțil s-a dus la prezentator și i-a spus faptul că trebuie să facă postări cu privire la incident deoarece oamenii vor considera că prețurile sunt exagerate și nu vor înțelege că totul a fost un scenariu nostim.

„Datorită prietenilor mei, „datorită’, a venit ospătarul nostru la mine și a zis că, după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine’, a povestit Dani Oțil.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton