Cum decurge relația dintre Liviu Vârciu și Anda Călin după ce s-au împăcat. S-au gândit și la al doilea copil

 Pirvu Cristina
.

Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin perioade mai puțin plăcute în relația lor, dar acum totul e bine, s-au împăcat. Formează o familie frumoasă și chiar s-au gândit la al doilea copil. 

Anda Călin și Liviu Vârciu au împreună o fetiță frumoasă. Acum, după o perioadă complicată de relație, ei sunt în sfârșit fericiți, merg împreună în vacanțe ca o familie adevărate.

Au lămurit toate problemele și se gândesc la al doilea copil împreună.

„Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa. I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine.”a mai spus Anda Călin la Antena Stars.

Au de gând să îşi mărească familia?! „Ce-o vrea Dumnzeu”, spune Anda Călin.

Liviu Varciu si Anda CalinLiviu Varciu si Anda Calin

Imagini incediare cu iubita lui Liviu Vârciu la malul mării! Femeia e o bombă sexy, nu-i de mirare că acesta a vrut-o înapoi

După ce anul trecut s-au despărțit, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis în această primăvară să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, din care a rezultat o frumusețe de fetiță. Este de înțeles că Liviu nu a putut sta departe de brunetă, căci aceasta este o bombă sexy în toată regula. Prezentatorul s-a lăudat pe Instagram cu aleasa lui.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton