Mădălina Ghenea a părăsit România și s-a mutat la Milano! A rupt orice legătură cu țara natală și are o viață nouă acolo

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea se bucură de o carieră din ce în ce mai înfloritoare. Actrița are o mulțime de contracte în străinătate, acolo unde s-a mutat de ceva timp. A fost surprinsă recent, pe străzile din Milano, unde era fotografiată pentru o reclamă! Ce succes are!

Așa e că Mădălina Ghenea a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor? Presa din România nu a mai scris așa de des despre vedetă, cu toate că în urmă cu ceva timp ea ocupa prima pagină cu veștile despre micuța ei, despre relațiile pe care le avea.

Presa internațională însă pune mereu lupa asupra ieșirilor ei în public sau asupra aparițiilor pe covorul roșu, fie că vorbim de Cannes, de Oscar sau de alte festivaluri de film celebre unde orice femeie și-ar dori să participe. Dacă i-au analizat rochiile de la evenimentele internaționale, ea a apărut recent pe străzile din Milano, dar nu oricum. Celebra româncă a făcut un shooting foto pentru o cunoscută casă de bijuterii.

A avut o întreagă echipă de filmare alături de ea, producători, cameramani, fotografi, stiliști, iar ea a strălucit. A purtat cele mai scumpe podoabe și o rochie neagră care i-a pus perfect silueta în valoare.

Se pare că vedeta a dat traiul din România, pe cel din Milano. De aproximativ un an de zile nu a mai fost văzută în București, pare că acolo trăiește și acolo are cele mai multe contracte de imagine. Cu siguranță revine periodic în țară pentru a-i vedea pe cei dragi, dar majoritatea timpului îl petrece în Italia.

Madalina Ghenea la MilanoMadalina Ghenea la Milano

Mădălina Ghenea, fermecătoare la Cannes. Actriţa româncă a atras toate privirile pe covorul roşu

La 30 de ani, Mădălina Ghenea arată impecabil, iar presa străină prezentă la Cannes a subliniat acest lucru. Mămică a unei fetiţe de doi ani, actriţa româncă a ales pentru ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes o salopetă albă, care i-a evidenţiat silueta fără cusur.

Pentru evenimentul din acest an, Mădălina a optat pentru două salopete, una de culoare mov şi alta albă, aceasta din urmă fiind prevăzută cu un corset care i-a evidenţiat bustul, dar şi pielea bronzată.

Foto: Hepta

Vezi şi locuri de vizitat în Milano – cele mai apreciate obiective turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton