Cum arată soția lui Ilie Năstase în costum de baie. La 43 de ani, Ioana Simion a întors toate privirile la plajă

 Stamen Diana
.

Ilie Năstase și-a găsit liniștea lângă Ioana Simion, o brunetă focoasă din Constanța. Cei doi urmează să se căsătorească și religios. Ioana Năstase a atras toate privirile la plajă atunci când a apărut în costum de baie.

Recent, fostul tenismen i-a făcut cadou soției sale o un apartament în Mamaia Nord. Ioana Simion este fericită și împlinită lângă Ilie Năstase. Dacă tot se află la mare, bruneta a profitat de soare și a mers la plajă, însă nu a scăpat de ochii vigilenți ai paparazilor. Ioana Simion a fost fotografiată la plajă, în costum de baie, iar soția lui Ilie Năstase să poate mândri cu o siluetă ca trasă prin inel la 43 de ani.

Nunta va avea loc pe 8 august

Marele eveniment a fost stabilit în funcţie de două criterii cu mare însemnătate pentru ei. Cununia religioasă a fost fixată în ziua în care s-au văzut pentru prima dată, respectiv 8 august,  în locul în care s-au întâlnit, şi anume pe malul mării. La vremea respectivă fostul tenisman se afla în proces de divorţ cu Brigitte, iar o lună mai târziu a devenit burlac şi în acte.

„Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă', a declarat viitoarea doamnă Năstase pentru aceeași sursă.

Se pare că cei doi și-au cumpărat deja și verighetele. Au plătit 3.000 de euro pentru bijuteriile superbe marca Cartier.

FOTO: Facebook, Click!, Blitz

Ilie Năstase și Ioana SimionIlie Năstase și Ioana Simion

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton