Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID: "Îi lăsam mâncarea la ușă"

 Oana Pantazi
.

În urmă cu aproape 3 săptămâni, Adi Sînă a fost testat pozitiv cu COVID-19 și s-a izolat, la mansardă, în aceeași casă cu soția lui și cei 6 copii. Iată ce declară Anca Serea despre acea perioadă dificilă pentru familia lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și-a uimit fanii când a anunțat că a avut COVID-19. Soțul Ancăi Serea a relatat ce simptome a avut, dar și că s-a izolat în mansarda casei sale, timp de două săptămâni, de îndată ce a aflat rezultatul testului COVID.

„Forma a fost una ușoară pentru mine”

Din fericire, artistul s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii, singurele simptome fiind febra și frisoanele, dar, din fericire, s-a izolat la timp, reușind să nu-i infecteze pe ceilalți membri ai familiei.

‘În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

1-Anca-Serea-si-Adi-Sana20131-Anca-Serea-si-Adi-Sana2013

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6‘, a spus soțul Ancăi Serea.

„Nu știu de unde a putut să ia acest virus”

Din păcate, tot greul a căzut pe soția artistului, Anca Serea trăind momente dificile după ce soțul ei s-a îmbolnăvit, chiar dacă Adi Sînă a avut o formă ușoară a bolii, pe care a tratat-o, conform indicațiilor medicului de familie, cu paracetamol și vitamine.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos”, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe! Artistul și-a dovedit nevinovăția: „Eu de asta am tăcut!”

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!”

Citește și: Detalii neștiute din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu avea niciodată bani la el, dar ținea mereu în buzunar un anumit obiect

Citește și: Robert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! I-a dat și numele lui și foarte mulți bani

„Ne-a fost frică să nu luăm și noi”

Dat fiind că a fost obligată să gestioneze singură situația de criză, Anca Serea a mărturisit că s-a temut foarte tare ca cei șase copii ai lor să nu fi contractat boala de la Adi și a avut grijă să nu intre în contact cu soțul ei.

„M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile. Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Acum, după ce Adi Sînă s-a vindecat și întreaga familie a scăpat de amenințarea coronavirusului, cei doi soți și-au propus să plece într-o vacanță în Dubai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton