Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan: "Nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră"

 Cica Cristina
.

Denisa Hodișan și Flick trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit la puțin timp de când au început să aibă o relație. La câteva luni de când au ajuns în fața altarului, fosta Miss Planet a povestit în detaliu cum a fost cerută în căsătorie și de ce surpriză a avut parte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Hodișan și Flick formează un cuplu frumos, care pare că s-a închegat extrem de bine într-un timp foarte scurt, Sunt mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu le-ar putea strica buna dispoziție.

Omul de radio își răsfață soția ori de câte ori are ocazia, iar frumoasa Denisa se lasă cucerită de versurile și surprizele pregătite de partenerul ei.

Flick s-a căsătorit în secret cu Denisa Hodișan

Flick s-a căsătorit în mare secret cu femeia care îi era iubită de câteva luni, în luna august a acestui an. Nunta a avut loc pe plajă, în Grecia, iar nașul a fost Daniel Buzdugan, care se afla în vacanță, în Creta, cu familia.

Totul s-a petrecut într-un cadru restrând, iar alături de ei au fost doar nașii lor, Daniel Buzgudan și soția, care au fost luați prinn surprindere la rândul lor.

‘De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!’
, așa și-a anunțat Flick căsătoria.

Denisa Hodișan a purtat o rochie vaporoasă albă și o pereche de adidași. Nunta a fost una extrem de relaxată și decizia lor de a se căsătorit atât de repede a uimit pe toată lumea.

Cum a fost cerută Denisa Hodișan în căsătorie

La aproximativ 3 luni de la fericitul eveniment, Denisa Hodișan a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Eu fiind în vană nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră și nici nu am observat că în buzunar avea o cutie mică de bijuterii. Pe când am terminat de făcut poza asta, a terminat și poezia, iar eu foarte curioasă i-am zis să-mi citească, dar nu mi-a citit…. ci mi-a dat mie carnețelul.”, a povestit Denisa Hodișan pe Instagram.

Citește și: Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID:„Îi lăsam mâncarea la ușă'

Citește și: Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi.Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Citește și: Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios, în mare secret!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Poezia compusă de Flick pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută, a stârnit reacții neașteptate.„Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații'

„Nu știu cine a avut emoții mai mari”

Denisa a citit poezia compusă de Flick, care era, de fapt, o romatică cerere în căsătorie. Omul de radio a pregătit momentul în detaliu, iar la final amândoi aveau lacrimi în ochi.

„După ce am citit m-am întors brusc spre el, era în genunchi lângă vană și avea în mână cutia deschisă cu cel mai frumos inel din lume. Nu știu cine a avut emoții mai mari, dar amândoi eram cu ochii în lacrimi… la fel cum îi am și acum și de fiecare dată când povestesc cuiva cum am fost cerută în căsătorie de sufletul meu pereche”, a mai spus soția lui Flick.

FlickFlick

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios, tot în secret

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit și religios, la o lună și jumătate de le ceremonia de pe plajă.

„Și ți-am promis la marea albastră
Că o să fiu al tău mereu.
Și am dus ieri povestea noastră
Să ne-o sfințească Dumnezeu'
, a transmis Flick pe rețelele de socializare.

La rândul ei, Denisa Hodișan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, o adevărată declarație de dragoste pentru soțul ei:

„Cuvintele nu pot descrie ce am simtit. Ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin.

Te iubesc! dinainte să te cunosc,
Te iubesc! acum și pentru totdeauna.
11.10.2020
, a scris Denisa Hodișan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton