Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil: ”Am căzut pe podea cu Archie în brațe”

 Stamen Diana
.

Meghan Markle a suferit un avort spontan în luna iulie a acestui an. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ducesa a făcut primele declarații despre momentele cumplite prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Durere de nedescris pentru soția prințului Harry! Meghan Markle a mărturisit că a suferit un avort spontan în această vară, mai exact în luna iulie. Fosta actriță din 'Suits' a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin', a dezvăluit Meghan Markle.

Meghan Markle și Prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru prima dată anul trecut, pe 6 mai. În ultima perioadă au fost multe zvonuri despre o posibilă sarcină a Ducesei și iată că acum a făcut anunțul dureros.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la casa dăruită de Regina Elisabeta! Cine s-a mutat în locul lor la Frogmore Cottage

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: „Dacă nu era COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima oară”

Citește și: S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

Citește și: Adevărul dureros a ieșit la iveală! De ce a eșuat prima căsnicie a lui Meghan Markle: „Lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el”

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Într-o dimineață obișnuită, după ce a hrănit câinii, Meghan Markle a simțit crampe insuportabile. Soția prințului Harry nu anunțase oficial că este însărcinată. Fosta actriță a fost transportată de urgență la spital.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a făcut aceste mărturisiri șoca=nte în cadrul unui articol publicat, ieri, în ziarul New York Times. În toată această perioadă grea, Prințul Harry a fost alături de ea și nu a lăsat-o nicio secundă singură.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton