Detalii despre escapada la munte a Ralucăi Pastramă, din timpul căsniciei! Cine e bărbatul despre care Pepe a povestit în fața instanței

 Cica Cristina
.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să se complice din ce în ce mai mult. S-a vorbit despre violență, s-a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, apoi Raluca a retras plângerea împotriva soțului ei. La rândul lui, Pepe ar fi depus în instanță un document din care reieșea posibilitatea ca Raluca să-i fi fost infidelă. Nu se știe adevărul, însă acum s-au aflat detalii despre comentata escapadă a Ralucăi Pascu la munte. Iată cu cine a plecat și ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucrurile au luat o turnură neașteptată în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. După ce Raluca Pastramă a solicitat ordin de restricție împotriva soțului ei, pe motiv de agresiune, acum s-ar fi răzgândit și a retras plângerea împotriva lui Pepe.

După gestul fostei sale partenere, Pepe a depus un document în instanță care lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă.

Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte.

Cu cine a plecat Raluca Pascu la munte

Acum s-au mai aflat câteva detalii cu privire la escapada Ralucăi de la munte. Soția lui Pepe ar fi plecat într-un grup format din mai multe persoane. Din gașcă ar fi făcut parte un stomatolog cunoscut din Capitală (foto), fosta sa cumnată, care i-a fost iubită fratelui ei, și partenerul acesteia.

Printre cei prezenți s-ar fi aflat și bărbatul misterios despre care amintea Pepe. Bărbatul respectiv nu este o persoană publică, ci ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

În timpul excursiei, persoanele din grup s-au bucurat și de o frumoasă vizită la herghelie, unde au avut ocazia să se fotografieze și să se relaxeze.

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe! Artistul și-a dovedit nevinovăția:„Eu de asta am tăcut!'

Citește și: Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil:'Am căzut pe podea cu Archie în brațe'

Citește și: Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID:„Îi lăsam mâncarea la ușă'

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Artistul face declarații surprinzătoare:'V-a spus că am agresat-o? Ați văzut?'

Ce scrie în documentul depus de Pepe în instanță

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului și au ieșit la iveală noi detalii total neașteptate. După ce un jurnalist de invetigație l-ar fi făcut atent privind o plecare a Ralucăi în compania unui bărbat la munte, artistul a verificat informațiile care i-au fost furnizate.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de soția mea ln mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec da. De la munte.

Pepe-1-2Pepe-1-2

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LASÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!‘, se arată în documentul menționat.

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Sursa foto: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton