Bianca Comănici s-a despărțit definitiv lui Livian, de la Puterea Dragostei: „Cineva mi-a arătat că putea fi mai bine de atât”

 Lupescu Anca
.

Bianca Comănici a decis să încheie orice legătură cu Livian. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au avut o relație complicată, iar Livian este acum îndrăgostit de Florentina. Acum, frumoasa brunetă e mai decisă ca niciodată să o ia de la capăt și să uite de Livian pentru totdeauna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei nu vrea să mai vorbească despre fostul ei iubit. Ea spune că acum se concentrează pe viitor, mai ales că în viața ei a apărut un alt bărbat.

Bruneta a făcut, recent, un live pe contul ei de Youtube, acolo unde ține legătura cu susținătorii ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit, printre multe altele, despre un subiect foarte important din viața ei. Bianca a oferit detalii despre o persoană importantă din viața ei, care a apărut de curând și i-a arătat că trebuie să privească înainte și să lase tot trecutul în spate. 

relatie-bianca-comanici-livian-de-la-puterea-dragosteirelatie-bianca-comanici-livian-de-la-puterea-dragostei

'Le urez multă fericire, chiar nu mă mai interesează. Sper să rămână împreună toată viața. Eu am alte planuri și alte persoane pe care vreau să le cunosc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a adus alte persoane în cale și m-a făcut să îmi revin. Nu am avut nicio ceartă cu el. Pur și simplu a venit cineva care mi-a arătat că putea fi mai bine de atât, mi-a explicat că se putea mai bine', a spus emoționată, Bianca Comănici.

Bianca Comănici, despre relația cu Livian de la Puterea Dragostei

Livian de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața, imediat după terminarea sezonului doi al competiției, după ce a câștigat sezonul alături de Bianca Comănici, fosta lui iubită. Deși părea că totul funcționează între ei, cei doi au pus punct relației, iar Livian s-a afișat cu o altă tânără. Băiatul lui Nelson Mondialul și Florentina au o relație de ceva timp.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare'? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

Bianca Comănici a ținut să lămurească câteva lucruri referitoare la relația cu fostul ei iubit: 'A fost un an frumos, dar cred că dacă eram în afara emisiunii nu rezistam împreună. Nu cred că ne-am fi înțeles pentru că eu îmi doresc ceva, el își dorește altceva. Să-și vadă de relația lui. În live-ul de săptămâna trecută nu am mințit cu nimic, dar între timp a venit cineva care mi-a deschis ochii și mi-am dat seama că e mai bine fără. Cred că Dumnezeu mi-a arătat calea'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton