Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, locuia în cel mai înalt penthouse din Capitală, în valoare de 1,5 milioane de euro. Iată cum a ajuns să locuiască la etajul 25!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2017 s-a scris mult despre apartamentul de la etajul 25, dintr-un cartier rezidențial, achiziționat contra sumei de 1,5 milioane de euro.

La acel moment nu se știa cine era beneficiarul tranzacției, însă între timp s-a aflat că ar fi fost vorba despre Alex Bodi și asociatul său.

Apartamentul a fost cumpărat de un profesor din Australia

Povestea apartamentului este una cât se poate de interesantă, iar ea a început în urmă cu 6 ani. În 2014, Mark Hoddinot, un profesor voluntar din Australia a venit în România, pentru a-și face meseria la Brașov. Bărbatul avea de gând să aloce 60.000 de euro pentru aproximativ 50 de metri pătrați. Intenționa deci să-și cumpere o garsonieră, numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată.

A mers la o vizionare cu agentul său, care i-a făcut propunerea să vadă și apartamentul de la ultimul etaj. La acel moment nu era finisat, însă priveliștea de 92 de metri înălțime era absolut fabuloasă. I-a plăcut enorm, astfel că a ajuns să plătească de șase ori mai mult decât își propusese inițial, însă avea și un spațiu generos, de patru ori mai mare.

Citește și: Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre el și Alex Bodi:„Pacea s-a sfârșit!'

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi.Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe! Artistul și-a dovedit nevinovăția:„Eu de asta am tăcut!'

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice:„M-am gândit…'/ EXCLUSIV

„Panorama de aici, de la 92 metri înălțime, e fantastică”

'Panorama de aici, de la 92 metri înălțime, e fantastică. A fost unul dintre motivele pentru care am făcut investiția. Altul, și mai important, e starea nefinisată a apartamentului. Îl pot modela așa cum vreau, îi pot adăuga plus-valoare și dacă era finisat, nu mi l-aș fi permis', a povestit australianul pentru businesscover.ro.

Profesorul a realizat rapid că aceasta ar putea fi o oportunitate de neratat, astfel că a luat decizia de a achiziționa imobilul. La acel moment, un om de afaceri important se interesa de imobil și chiar i s-a oferit o sumă de bani pentru a refuza în favoarea sa. Hoddinot a refuzat însă, fiind conștient că în Australia un astfel de apartament ajungea la 3 milioane de euro.

'După ce am semnat, plecasem deja acasă și mi-a fost transmis un mesaj. Celălalt client îmi oferea o sumă de bani ca să renunț în favoarea lui. Am refuzat, evident. A fost atât de nervos încât și-a concediat avocatul, care i-a irosit timpul încercând să obțină un preț mai mic', a mai povestit Mark.

Investiția totală: 400.000 de euro

Australianul a investit mai departe în apartament, iar un designer de interior a venit cu ideea de a construi un etaj suplimentar.

S-a ajuns la o dublare a suprafeței utile, de la 186 mp la 372 mp și asta fără să se ia în calcul și terasa circulară de 205 mp. Investiția totală a fost de 400.000 euro, iar profesorul se considera mulțumit dacă o vindea cu jumătate de milion de euro.

Apartament-Alex-Bodi-1Apartament-Alex-Bodi-1

Apartamentul a ieșit splendid, iar Hoddinot a mai așteptat o vreme pentru a crește piața. Trei ani mai târziu s-a îmbogățit, după ce l-a vândut cu 1,5 milioane de euro.

Sursa foto: Wowbiz.ro, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton