Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații: "A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!"

 Oana Pantazi
.

Răsturnare de situație în cazul conflictului dintre Raluca Pastramă și Pepe! După ce s-a spus că artistul și-ar fi bătut soția, în cele din urmă Raluca și-a retras plângerea! Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Pepe, până mai deunăzi, păreau un cuplu fericit… Iată însă că, recent, artistul a surprins cu anunțul divorțului și, de atunci, totul s-a derulat cu o repeziciune incredibilă, culminând cu presupusa agresare a soțieie lui.

După ce fosta lui soție l-a acuzat că a bătut-o și a depus plângere, cerând ordin de restricție împotriva artistului, deznodământul nu a fost cel așteptat de Raluca. Drept urmare, aceasta a fost obligată să-și retragă plângerea, în fața instanței…

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență”

Pepe a păstrat tăcerea în tot acest timp, lăsând tribunalul să decidă. Artistul a mărturisit că acesta a fost motivul pentru care a recurs la silențio stampa – a știut că soția lui nu va avea probe care să ateste violențele de care a fost acuzat.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

Printre cei care au sărit în apărarea lui Pepe s-a numărat și Oana Roman, artistul declarând că există martori care pot confirma că nu a fost vorba despre nicio agresiune fizică.

„Avem martori, pentru că și ea are fetița la același club de tenis unde o avem și noi. Și nu a existat niciun scandal în acea parcare, despre asta e vorba”, a mai spus Pepe.

Pepe: „Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit”

Deranjat de insistența jurnaliștilor și de acuzațiile care i-au fost aduse, Pepe a răbufnit, dar a explicat ulterior de ce și-a piedut răbdarea. Artistul se consideră neîndreptățit și susține că o ieșire nervoasă nu implică neapărat și agresiune fizică.

'Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea. Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște 'hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe', a adăugat artistul în fața reporterilor.

imagini-incredibile-cu-sotia-lui-pepe-727×1024-4imagini-incredibile-cu-sotia-lui-pepe-727×1024-4

Pepe susține că a fost înșelat de Raluca Pastramă

Dacă, inițial, s-a speculat că Pepe i-a fost infidel Ralucăi, iată că artistul susține contrariul, mărturisind că cea care a fost infidelă în timpul mariajului este soția lui.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene’, e o parte din declarația depusă în instanță de Pepe.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind cp sunt apropiați', se mai arată în documentul depus de Pepe.

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!”

Citește și: Detalii neștiute din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu avea niciodată bani la el, dar ținea mereu în buzunar un anumit obiect

Citește și: Robert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! I-a dat și numele lui și foarte mulți bani

Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul incidentului

După ce a verificat informațiile primite, Pepe a decis să își confrunte soția, iar acela a fost și momentul în care a avut loc incidentul în urma căruia artistul a fost acuzat de violență asupra Ralucăi.

'Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2020 m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata. Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume …, a raspuns sec da. de la munte'.

Pepe a admis că situația între el și Raluca a devenit aprinsă în scurt timp, însă cea care ar fi început ostilitățile ar fi fost chiar soția lui.

'Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace', a spus artistul, citat de Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton