Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici: „Exact la marginea pădurii”

 Martin Lorena
.

Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici. Ilinca Vandici își dorește să renunțe la agitația din mijlocul Capitalei și să se mute într-o nouă casă. Ea, împreună cu soțul său, au ales deja locația și au început construcțiile pentru noua locuință. Se pare că prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a trecut direct la o vilă cu piscină, la marginea pădurii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici. Ilinca Vandici a luat o decizie radicală! Aceasta a ales să se mute departe de haosul Bucureștiului, într-o vilă situată la marginea pădurii. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!' a făcut publice primele imagini din casa în care se va muta în viitorul apropiat, alături de soțul ei, Andrei Neacșu, și fiul lor, Zian.

Casa-Ilinca-1Casa-Ilinca-1

Aceasta a mers pe șantierul în lucru, alături de fiul său. Nu s-a putut abține și a făcut câteva videoclipuri pentru a le arăta fanilor stadiul în care se află viitoarea sa casă.

Citește și: Cum se simte Ilinca Vandici, după ce a fost externată.Diagnosticul medicilor

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:’Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic’/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:’Am şters mail-urile’

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare

Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici

Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici. Ilinca Vandici a ținut să îi anunțe pe fanii săi de pe Instagram că își va schimba locuința, în viitorul apropiat. Momentan, vila se află în stadiul de construcție, însă după primele imagini, ne putem da seama că este vorba despre o locuință de sute de metri pătrați.

„Deocamdată în stadiul acesta suntem. Aici este garajul și aici avem intrarea în casă. La acest stadiu suntem acum. Geamurile, acolo o să fie dinning, living și bucătărie', a spus ea pe rețelele de socializare.

Ea este hotărâtă să își mobileze și amenajeze locuința după propriul gust.

„Aici avem un spațiu deschis unde o să fie un candelabru mare', a spus ea în timp ce filma scările.

Zian are cameră și baie proprie

Ilinca a făcut un videoclip și cu camera lui Zian. Momentan, fiind la stadiul de construcție, este greu să ne imaginăm cum va arăta aceasta. În schimb, prezentatoarea de la Kanal D a menționat că fiul său are propria lui baie.

„Aici este dormitorul nostru, aici e terasa și aici va fi piscina, iar aici este pădurea, exact la marginea pădurii', a mai spus ea.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton