Ce dietă ține Andreea Bănică, la 43 de ani. La ce alimente a renunțat

 Raiciu Adriana
.

Ce dietă ține Andreea Bănică. Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, are o siluetă de invidiat. Mulți s-au întrebat cum reușește vedeta să se mențină în formă, mai ales că nici nu ai spune că a adus pe lume doi copii. Iată ce produse nu consumă îndrăgita artistă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Andreea Bănică. Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Deși are un program încărcat, vedeta reușește tot timpul să facă sport. Ba chiar mai mult, este foarte atentă la ce produse consumă și în ce cantități.

andreea-banica-2andreea-banica-2

Ce dietă ține Andreea Bănică. Deși o vedem tot timpul în sala de sport, Andreea Bănică recunoaște că alimentația are și ea un rol important. Astfel, în cadrul unui interviu, cântăreața a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 43 de ani.

Citește și: Ce se întâmplă între Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, după ce a ajutat-o în scandalul cu Bădălău: „Nu pot eu să decid'

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani. Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: Dan Negru, secretele mariajului de 15 ani:„La noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat/ EXCLUSIV

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul

Ce dietă ține Andreea Bănică

Ce dietă ține Andreea Bănică. Andreea Bănică arată absolut impecabil la vârsta de 43 de ani! Putem spune că are și o genă bună, dar vedeta este extrem de atentă și la ce alimente consumă. Ba chiar mai mult, de cele mai multe ori, se filmează din sala de sport, ceea ce înseamnă că încearcă să trăiască un stil de viață cât mai sănătos.

De curând, îndrăgita cântăreață le-a spus internauților ce a mâncat într-o zi obișnuită. Dimineața a început cu un iaurt cu un procentaj scăzut de grăsime, două linguri de ovăz, fructe de pădure, banene și stevia. La prânz, a decis să mănânce carne de curcan, quinoa, legume la grătar, iar la cină nu a mâncat nimic.

Însă, de-a lungul zile, Andreea Bănică a spus că a avut două gustări.  Prima a constat în ceai verde, spirulină și un măr, iar cea de-a doua în omega complex 369, turmeric, zece migdale crude și ceai verde.

Chiar dacă face sport și ține o dietă echilibrată, Andreea Bănică recunoaște că mai apelează la operațiile estetice din când în când. Cântăreața a ales să își facă o intervenție estetică la nivelul sprâncenelor deoarece în tinerețe a făcut o greșeală, care i-a cauzat mai multe goluri. 

Sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Nu asta rămâne nuanța, o să se deschidă. Acum nu sunt vindecate și sunt mai negre. (…) Abia aștept să cadă coaja și să rămână naturale. Ce să fac dacă le-am smuls când eram mică? Să nu faceți ca mine fetelor’, a spus ea pe Instagram.

sursa foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton