Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii. Cu ce actor celebru seamănă

 Martin Lorena
.

Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii. Casa Iubirii este pe cale să înceapă, iar telespectatorii fac cunoștință cu cei mai noi concurenți. Printre cei 14 care își doresc să găsească dragostea adevărată se numără și Flavius Florin Jucu. Iată cine este acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii. Show-ul matrimonial mult așteptat este pe cale să înceapă la Kanal D! Concurenții sunt pregătiți să își întâlnească jumătatea în cadrul celei mai noi emisiuni cu și despre iubire. Printre aceștia se numără și Flavius, un tânăr care își dorește doar iubire adevărată!

Flavius-Florin-Jucu-1Flavius-Florin-Jucu-1

Acesta are deja foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare! Iată cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii!

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România’

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește și: Reghe a stat de vorbă cu Bebeto și Sarah, la tribunal:'Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces'

Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii

Flavus Florin Jucu este un tânăr pasionat de sport, rețele de socializare și filme. Acesta are deja o comunitate foarte mare pe TikTok, acolo unde postează diferite filmulețe despre viața sa. Mai mult decât atât, Flavius este și model!

El se autocaracterizează ca fiind un băiat sincer, motivat, fidel și cu o putere incredibilă de a întoarce toate situațiile în favoarea sa. În ceea ce privește căsătoria, acesta consideră actul în sine ca un legământ sacru, ce trebuie făcut la momentul potrivit!

„Căsătoria este pentru mine un act nobil. Sunt convins că atunci când spui „da', acesta este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le experimentezi', a spus concurentul.

În ceea ce privește aspectul fizic, Flavius este deseori comparat cu Ian Ian Somerhalder, actorul care îl joacă pe Damon Salvatore din serialul Jurnalul Vampirilor. 

Când se difuzează Casa Iubirii la Kanal D

Cine este Flavius Florin Jucu de la Casa Iubirii. Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton