Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Edith Gonzalez. Constanza Creel a moștenit frumusețea actriței

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Edith Gonzalez. Constanza Creel a ajuns la vârsta majoratului. Fiica regretatei actrițe avea doar 15 ani când aceasta a încetat din viață. Edith Gonzalez a fost răpusă de cancer ovarian cu care s-a luptat multă vreme. Iată cum arată acum fiica ei, Constanza!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Edith Gonzalez. Moartea prematură a actriței Edith Gonzalez a îndurerat întreaga lume. Actrița mexicana s-a stins din viață în 2019, la vârsta de 55 de ani, fiind răpusă de cancer. Vedeta a lăsat în urma ei o fiică, pe Constanza Creel.

constanzaconstanza

Edith Gonzalez are o fiică cu Santiago Creel. Constanza a rămas în grija lui lui Santiago Creel după moartea actriței. De-a lungul anilor, părinții ei au protejat-o mereu și au ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Iată cum arată acum Constanza Creel!

Citește și:Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith Gonzalez, a sărbătorit 2 ani de relație cu actuala iubită: „Am construit noi amintiri”

Citește și:Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez. E cu 24 de ani mai tânără decât el

Citește și:La 5 luni de la moartea lui Edith Gonzalez, soțul actriței și-a făcut o nouă iubită

Citește și:S-a aflat cauza oficială a morții lui Edith Gonzalez! Actrița din SALOME și-a plănuit singură înmormântarea

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Edith Gonzalez

Edith Gonzalez s-a stins din viață în anul 2019, după o luptă crâncenă cu cancerul ovarian. Actrița mexicană a fost căsătorită cu Lorenzo Lazo și a avut o fiică cu Santiago Creel. Pe 13 iunie se vor împlini patru ani de la moartea regretatei actrițe. Astăzi, Constanza Creel Gonzalez are 18 ani și seamănă izbitor cu mama ei. După moartea mamei sale, adolescenta a rămas în grija tatălui ei, Santiago Creel.

Constanza s-a născut pe 17 august 2004, iar la început Edith nu a dezvăluit nimănui numele tatălui fiicei asle. În primii ani de viață, Constanza a avut doar numele de familie al actriței. În prezent, Constanza are o relație bună cu tatăl ei și familia acestuia. Fiica lui Edith Gonzalez se preocupă de cauze sociale și a fost văzută în diferite mișcări. Constanza Gonzalez este susținută de oamenii dragi, Lazo și Creel.

Edith Gonzalez: „Constanza nu a fost un bebeluș planificat”

În urmă cu câțiva ani, Edith Gonzalez a vorbit despre venirea pe lume a fiicei sale. Actrița a recunoscut că Constanza nu a fost un copil planificat, dar după ce a aflat că este însărcinată a decis să păstreze sarcina. Constanza nu a fost un bebeluș planificat, dar a fost acceptat și dorit. Amândoi am avut iluzii și Santiago mereu a fost acolo pentru ea.', a declarat Edith Gonzalez.

Santiago Creel formează un cuplu cu Paulina Velasco, a doua sa soție, cu care are două fiice, în vârstă de 11 și 10 ani. Cele două au fost apropiate de Constanza încă din prima zi.

Edith Gonzales i-a lăsat o scrisoare emoționantă fiicei sale

Cu puțin timp înainte de a muri, Edith Gonzalez i-a lăsat o scrisoare emoționantă fiicei sale. Actrița i-a mărturisit Constanzei că este mândră de ea.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.

Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo', a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Sursa foto:Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton