Cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A. A divorțat după două zile de fostul soț

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Anemona Niculescu. La 17 ani de la desfiițarea grupului muzical, trupa A.S.I.A. se reunește într-un concert aniversar, la începutul lunii martie. Spectatorii le vor putea vedea din nou pe scenă pe pe Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu, care au început deja repetițiile pentru show-ul care se va desfășura la Sala Palatului. Iată tot ce nu știai despre Anemona Niculescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Trupa A.S.I.A. făcea furori pe piața muzicală din România la începutul anilor 2000. La acea vreme, hit-urile „Dă-mi nopțile înapoi’, „Sună periculos', „O iubire de-o vară' sau „Inima ta' erau fredonate de milioane de români. La mai bine de un deceniu de la desființarea grupului muzical, solistele au decis să trezească nostalgia în rândul celor care le-au ascultat și admirat ani la rând, așa că vor susține un concert în data de 6 martie 2023, la Sala Palatului. Anemona Niculescu va fi prezentă la eveniment, artista făcând parte din cunoscuta formație încă de la debut. Iată cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A!

ane-10ane-10

Cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A. Artista a făcut senzație la începutul anilor 2000 în celebra formație, unde a stat pentru o perioadă scurtă de timp. Ulterior, aceasta a renunțat complet la domeniul muzical și are o carieră de succes într-un domeniu surprinzător. La 43 de ani, aceasta are un CV surprinzător, iar pasiunile ei s-au schimbat radical.

Citește și: De ce a părăsit Anemona Niculescu trupa A.S.I.A. Cu ce se ocupă acum și ce probleme de sănătate a avut: „Predau la trei universități, sunt și tehnician nutriționist' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Anemona Niculescu peste divorțul de fostul soț: „A fost o alegere foarte greșită”

Citește și: „Este o boală care omoară părintele, copilul se vindecă. A debutat în urma unui vaccin”. De ce afecțiune gravă a suferit fiul cuplului Diana – Dan Șucu

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu: „Numele meu este o marcă înregistrată”. Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Gabi Bădălău

Anemona Niculescu – Viață personală

Cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A. Anemona Niculescu s-a născut pe data de 14 iulie 1979, în Constanța. În prezent, ea are 43 de ani. Cântăreața are părul blond și ochii căprui.

Anemona Niculescu a fost întotdeauna destul de rezervată cu privire la viața personală. Actrița a avut o căsnicie care a durat numai două zile, iar, ulterior, a devenit mama unui băiețel dintr-o relație cu un alt bărbat.

„Da, este adevărat, nu fusese o alegere bună. M-am grăbit, nu-l cunoșteam suficient. Am și uitat că am fostă', a fost declarația Anemonei în urmă cu câțiva ani, când s-a aflat în presă despre căsătoria ei.

Anemona Niculescu – Carieră

Cine este Anemona Niculescu. Frumoasa artistă a decis să părăsească trupa A.S.I.A. în anul 2000, în ciuda succesului imens al formației. Aceasta a recunoscut că ruptura de grupul muzical a fost extrem de grea, însă a preferat să-și continue studiile și să se dedice teatrului și filmului.

„Eu am plecat din A.S.I.A în plină glorie. A fost o decizie grea pentru mine. Pentru că, fiind atât de sus când am plecat, nu mi-a fost ușor să renunț. Dar eram în ultimul an la facultate și am preferat să reușesc să îmi fac lucrarea de licență și să merg mai departe, să nu îmi amân studiile, să merg cu trupa. Pentru că eu îmi doream să fiu actor, un actor care cântă. Și atunci, cu strângere de inimă, am renunțat la formație și am mers mai departe cu cariera mea', a spus aceasta', a spus aceasta pentru Viva!.

Anemona Niculescu a jucat în telenovela „Secretul Mariei'

Cine este Anemona Niculescu. În anul 2001, Anemona Niculescu a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hyperion, unde i-a avut ca profesori pe Rodica Mandache și Eusebiu Ștefănesc. Ulterior, a urmat studii de master la U.N.A.T.C. Timp de 10 ani, actrița a jucat la Teatrul Național din București, fiind cel mai tânăr angajat din cadrul instituției.

Fosta membră din trupa A.S.I.A. a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului jucat în telenovela „Secretul Mariei', care a fascinat România în urmă cu 17 ani. Actrița a mai fost distribuită și în producțiile „Detectiv fără voie' sau „Păcală se întoarce'.

Cu ce se ocupă Anemona Niculescu în prezent

Cine este Anemona Niculescu. În prezent, artista este medic nutriționist, profesie pe care și-a perfecționat-o și prin cursuri de regenerare celulară și tonifiere în SUA.

„Predau la trei universități. Predau actorie la Facultatea de Arte a Universității Hyperion, predau engleză-termeni de specialitate și la Academia de Poliție din București și în Constanța, la Universitatea Maritimă. Fac naveta. Patru-cinci zile pe săptămână sunt la Constanța și două zile sunt la București. Acolo locuiesc cu copilul. În aceste două zile, când eu sunt la București, el e îngrijit de părinții mei', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton