Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Au împreună doi copii

 Dumitrache Laura
.

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Pe 28 mai, în anul 2017, Oana Matache își unea destinele cu Răzvan Miheț. Cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă, în urma căreia au rezultat doi copii minunați. Spre surprinderea multora, Oana și Răzvan au divorțat, iar sora Deliei are o relație cu Radu Siffreid. Iată cine este fostul soț al Oanei Matache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Sora Deliei s-a căsătorit în urmă cu șase ani și a devenit mamă a doi copii. Oana Matache a format un cuplu cu Răzvan Miheț, iar împreună au un băiat și o fată. Despărțirea lor a luat prin surprindere multă lume, mai ales că cei doi își trăiau mariajul departe de ochii curioșilor.

oana si razvanoana si razvan

Răzvan Miheț și Oana Matache s-au căsătorit după un an de relație, iar în același an au devenit părinții unei fetite. Doi ani mai târziu, sora Deliei a născut un băiețel perfect sănătos. Mariajul celor doi nu a funcționat, iar Oana și Răzvan au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Oana Matache susține că a fost hărțuită de un membru al familiei, acum câțiva ani: „M-a apucat de fund și mi-a zis…'

Citește și:„Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile'. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Citește și:Vedete care au recunoscut că poartă haine second hand, deși au conturile pline. Bianca Drăgușanu: „Îmi plac lucrurile de calitate'

Citește și:Cât costă o noapte de cazare la pensiunile Andreei Esca de la Porumbacu de Sus. Suma nu este deloc mică

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache

Răzvan Miheț este din București, iar în anul 2017 a intrat in atenția presei după ce s-a căsătorit cu sora Deliei, Oana Matache. Cei doi au împreună doi copii, iar recent, blondina a anunțat că au divorțat, după ce a fost surprinsă în compania altui bărbat. Despre Răzvan Miheț nu se cunosc multe lucruri, deoarece acesta a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Fostul soț al Oanei este pasionat de sporturile extreme și merge deseori la sală. Potrivit click.ro, în anul 2014, Răzvan Miheț a apărut pe coperta revistei „Mens Health'.

Răzvan este mare iubitor de sporturi extreme, precum parkour, surfing sau sărituri cu parașuta. La un moment dat, fostul partener al Oanei Matache și-a deschis o firmă prin care comercializa tricouri.

Ce relație au în prezent Oana Matache și Răzvan Miheț

Oana Matache a fost surprinsă în compania altui bărbat, iar ulterior a dezvăluit că a divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. Sora Deliei a declarat că a păstrat o relație civilizată cu tatăl copiilor ei, iar Răzvan își poate vedea oricând copiii.

Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. 

Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo., a spus Oana într-un clip postat pe Twitch.

Oana Matache: „Am fost curajoasă când am făcut acest pas”

Sora Deliei a vorbit deschis despre divorțul de Răzvan Miheț. Oana Matache a mărturisit că nu a fost susținută de oamenii apropiați. Mai mult, aceasta a declarat că se simte bine în relația cu Radu Siffredi.

Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta…Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia.

Și chestia asta, «Da erați atât de frumoși și păreați atât de fericiți». Dar de unde știți? Am avut multe prietene care îmi spuneau: «Dar ce o să faci acum?» «Cine te mai cu doi copii». Dar nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură. Din păcate în țara asta, femeile nu sunt susținute de lege. E greu să te simți singur alături de cineva și e greu că nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea', a mai zis Oana Matache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton