Dida Drăgan face naveta între România și Elveția: "Niciodată nu mi-a fost ușor"

 Dumitrache Laura
.

Dida Drăgan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În vârstă de 76 de ani, cântăreața este un exemplu pentru mulți tineri din ziua de azi. De ani de zile, Dida Drăgan face naveta între România și Elveția, pentru a fi alături de sora ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dida Drăgan are o carieră de succes, făcând parte din vocile de aur care s-au afirmat mai ales în perioada de dinainte de Revoluție. În timp ce alte artiste au urcat pe scenă în continuare, Dida Drăgan a fost o apariție discretă în ultimul deceniu. Vedeta merge des în Elveția, la sora ei.

didadida

Didina Alexandra Drăgan, cunoscută ca Dida Drăgan, era numită de Nichia Stănescu  „Doamna Oscar'. Artista a abordat stilurile muzicale rock, pop, folk și jazz, iar de-a lungul timpului a câștigat 22 de medalii de aur la concursurile europene și mondiale de compoziție și interpretări.

Citește și:Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate:”S-a zis că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer…”

Citește și:Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea:Lumea nu mai respectă marile valori'

Citește și:Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun:'Știu că pare șocant, dar…'

Citește și:Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite:”Îmi venea să urlu…”

Dida Drăgan face naveta între România și Elveția

Dida Drăgan este una dinte cele mai îndrăgite soliste de la noi din țară, supranumită „vocea de flacără' a muzicii românești. De câțiva ani, artista s-a retras din lumina reflectoarelor și nu mai apare la evenimentele mondene sau la emisiuni tv. Cu toate astea, Dida Drăgan continuă să facă ceea ce îi place, și anume muzică.

Vedeta urmează să lanseze o nouă melodie despre dragoste. În ultimii ani, artista a locuit mai mult în Elveția, alături de sora ei. Dida Drăgan s-a confruntat atât cu problemele financiare, cât și cu probleme de sănătate.

Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta(…)Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat', spunea Dida Drăgan, potrivit click.ro.

Dida Drăgan, despre cele mai mari regrete

Dida Drăgan a fost pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă, iar întotdeauna a fost o cântăreață desăvârșită. Vedeta susține că are multe regrete și admite că a muncit foarte mult pentru cariera sa.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!',a declarat artista.

Dida Drăgan lansează o nouă melodie

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Dida Drăgan se ocupă în continuare de cariera sa muzicală. Vedeta va lansa în curând o piesă intitulată 'De tine nu îmi mai este dor'. Noua piesă face trimitere la o poveste de dragoste.

'Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește . Nu este dedicat unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele…totul trebuie să iasă perfect.' a mai precizat Dida Drăgan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton