Robert De Niro a ajuns de nerecunoscut. Cum arată la 77 de ani

 Dumitrache Medeea
.

Robert De Niro a ajuns să fie greu de recunoscut. După apariția celor mai recente fotografii cu actorul, fanii s-au declarat îngrijorați de starea acestuia, mai ales după accidentul suferit la mijlocul lunii mai, despre care starul a și vorbit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Robert De Niro a fost surprins la intrarea într-o clădire din New York. Imaginile au devenit virale mai ales că actorul este greu de recunoscut, iar fanii sunt îngrijorați de starea lui.

de-niro1de-niro1

Starul de la Hollywood, în vârstă de 77 de ani, a fost fotografiat în timp ce se afla în New York. Actorul se deplasa cu greutate, având o orteză metalică la piciorul drept. Acesta era însoțit de o femeie care îi ținea bastonul și cățelul.

Robert De Niro a suferit un accident

La mijlocul lunii mai, Robert De Niro a suferit un accident pe platourile de filmare din Oklahoma „Killers Of The Flower Moon', al lui Martin Scorsese. Actorul a povestit că a fost un moment extrem de dureros și că, după cum se observă și în fotografii, este slăbit din cauza suferinței.

Citește și: Robert de Niro a aflat abia după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui!

Citește și: Lora pleacă de la Vorbește Lumea.

Citește și: Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina:

Citește și: Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei:

Mi-am rupt un mușchi de la picior cumva. Doar am călcat peste ceva și am căzut. Durerea a fost cumplită și acum trebuie să mă recuperez. Se întâmplă, mai ales când îmbătrânești, trebuie să te pregătești pentru lucruri neașteptate', a declarat actorul.

Robert De Niro a explicat că accidentul nu îi afectează rolul pe care trebuie să îl joace și că trebuie să țină piciorul într-o anumită poziție ca să se poată vindeca.

Ceea ce fac în filmul lui Scorsese în Killers of the Flower Moon, suntun personaj destul de sedentar. Nu mă mișc prea mult, din fericire, așa că o să ne descurcăm. Trebuie doar să fac procedura medicală și să țin piciorul într-o anumită poziție pentru a-i permite să se vindece'.

Cariera lui Robert De Niro

Robert De Niro este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, dar și regizor și producător american. Actorul este dublu câștigător al premiilor Oscar și este considerat unul dintre cei mai influenți actori din toate timpurile.

Starul a jucat în peste 90 de filme și este cunoscut pentru interpretarea unor roluri complexe și dificil de portretizat, dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Printre cele mai cunoscute se numără rolurile din „Nașul: Partea II', „Taxi Driver', „Raging Bull', „Băieți buni', „Casino', „Incoruptibilii' și multe altele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton