Ce a pățit Teo în timpul interviului cu Larry Hagman, alias JR din Dallas: „Mi-a pus microfonul pe masă...”

 Dumitrache Medeea
.

Teo Trandafir a povestit ce a pățit la primul ei interviu când a trebuit să îl chestioneze pe nimeni altul decât Larry Hagman, cunoscutul actor din Dallas, interpret al personajului JR. Prezentatoarea TV a mărturisit că tremura toată de emoții, însă a fost salvată chiar de invitat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu toții o știm pe Teo Trandafir ca fiind o femeie puternică și cu vorbele la ea. Vedeta are zeci de ani de experiență în televiziune, a lucrat la mai multe posturi TV, unde a moderat diverse emisiuni. Teo a povestit acum, după zeci de ani, cum a decurs primul ei interviu.

teo-deschidereteo-deschidere

Și cu cine ar putea să fie un prim interviu dacă nu cu o mare celebritate? Teo Trandafir l-a chestionat pe actorul Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas. Prezentatoarea TV a mărturisit prin ce stări a trecut în acel moment, dar și cum a fost salvată chiar de invitat.

Teo Trandafir: Mi-a pus microfonul pe masă…

Acum este o prezentatoare de emisiuni cunoscută și îndrăgită de o țară întreagă. Însă cum au fost oare începuturile lui Teo Trandafir? Vedeta a povestit cum a decurs primul ei interviu cu un celebru actor din Dallas.

Teo stătea față în față chiar cu Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas, iar vocea și mâinile îi tremurau. Prezentatoarea a povestit că nu a reușit să îi pună primele întrebări, însă a fost ajutată de invitat. Actorul își punea singur întrebările și răspundea la ele. Prezentatoarea, văzând de fapt cum este Larry Hagman, s-a obișnuit cu atmosfera, a prins curaj, iar interviul a decurs în continuare ca la carte și fără emoții.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.

Citește și: Angela Rusu face botez cu 300 de invitați!

Citește și: Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca:

Primul interviu, am avut norocul, într-un fel, să fie cu Larry Hagman, actorul care l-a jucat pe J.R. Ewing în Dallas. Eu tremuram. Omul, săracul, mi-a pus microfonul pe masă și mi-a spus: Fii liniștită! Eu întreb, eu răspund, tu te duci în montaj, tai întrebarea mea și pui vocea ta. Și mi-am dat drumul cam după vreo trei minute la vorbă. Și am început să îl întreb lucruri, mi-am dat seama că pot', a povestit Teo Trandafir.

Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune

Cariera în televiziune a lui Teo începe în 1994, odată cu emisiunea „Bună Dimineața, România’, de la Tele 7abc, pe care o realizează și o prezintă. Cel care a convins-o să dea radioul pe televiziune a fost Mihai Tatulici, care nu a putut rămâne indiferent la naturalețea și simțul umorului care o caracterizau.

În 1997, Teo Trandafir se mută la Antena 1, unde, împreună cu Mircea Badea, realizează și prezintă două dintre cele mai bune emisiuni de divertisment ale vremii, „Dimineața devreme’ și „Teo & Mircea Show’.

În anul 2000. Teo bate palma cu Pro Tv, unde realizează emisiunea de succes care îi poartă numele. Emisiunea „Teo’ s-a întins pe durata a șase ani. În prezent, vedeta lucrează la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton