Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a surprins pe toată lumea atunci când a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment monden. Chiar dacă a născut acum câțiva ani, are în continuare o siluetă de invidiat și este una dintre cele mai admirate personalități feminine din showbiz. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu are la 53 de ani un trup ca tras prin inel și multe domnișoare și-ar dori să arate ca ea! De fiecare dată când apare, fosta prezentatoare tv are o ținută impecabilă, fără cusur. Pe plan profesional, vedeta are o carieră vastă în televiziune. De mulți ani s-a stabilit în Italia, acolo unde și-a întemeiat o familie și se bucură de soțul și fiul ei. 

ramona-badescu-1ramona-badescu-1

Ramona Bădescu a atras toate privirile, recent, în cadrul unui eveniment monden. Vedeta are o siluetă de invidiat la 53 de ani. Chiar dacă a născut un băiețel acum trei ani, fosta prezentatoare tv își menține trupul zvelt și, întotdeauna, alege o ținută care îi pune în valoare atuurile. 

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:”Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!”

Citește și: Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali:„Nu l-am suportat'

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:”Vreau să investesc în educația mea”

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am făcut acel moment memorabil pentru noi doi' / EXCLUSIV

Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani

Ramona Bădescu a fost în centrul atenției, la un eveniment monden din București. Vedeta arată impecabil la vârsta de 53 de ani și, ca de fiecare dată, ea a ales încă o ținută care o pune în valoare. Surprinsă de jurnaliștii de la Click!, Ramona Bădescu a purtat o rochie neagră și lungă până la genunchi, transparentă în jurul bustului, lăsând să se vadă sutienul în aceeași nuanță. Ținuta i s-a mulat perfect pe talia mică și i-au scos în evidență picioarele sculptate, dar și pielea bronzată. Totodată, actrița a accesorizat piesa vestimentară cu bijuterii strălucitoare, un plic negru, dar și o pereche de pantofi cu toc mic. Vedeta a adoptat o tunsoare bob clasică, punându- în evidență trăsăturile feței. 

Cum se menține Ramona Bădescu

Frumoasa brunetă s-a stabilit de mai mulți ani în Italia. Acolo, Ramona are o relație de mai mulți ani cu un bancher sicilian, pe nume Fabio Cali, care este și tatăl fiului ei, Ignazio Salvo Cali. Vedeta a născut la 50 de ani, iar de atunci se consideră un om împlinit. Chiar dacă a născut la o vârstă înaintată, actrița știe cum să-și mențină frumusețea și cum să atragă toate privirile. Ea a dezvăluit, recent, care este secretul pentru care arată ca din reviste.

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent.

Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani', a spus ea, potrivit Wowbiz.

Ramona Bădescu: „Sunt adepta tratamentelor naturale'

Actriței îi plac remediile naturale atunci când vine vorba de rutina zilnică de îngrijire, cum ar fi măștile cu miere și bicarbonat: „eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc', a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Ramona Bădescu a strălucit la petrecerea VIVA! 2022

Ramona Bădescu a uimit încă o dată joi seară, 2 iunie. Ea a apărut la petrecerea VIVA! 2022, cel mai așteptat eveniment monden al anului, la care au luat parte cele mai cunoscute vedete și influenceri de la noi. Vedeta a ales să poarte o rochie lungă, de culoare albastră, cu un decolteu generos. În plus, a avut și o geantă mică, în aceeași nuanță, cu care a făcut furori pe covorul roșu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton