Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam”

 Miniosu Alexandra
.

Dan Negru a făcut o mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Omul de televiziune formulat un mesaj emoționant pentru fiul ei, de ziua lui de naștere. Ieri, pe 8 iunie 2022, Petru a împlinit 13 ani. Pe lângă unchiul lui, Marian Manole, și prezentatorul de la Kanal D i-a făcut o urare specială, pe rețelele de socializare. Acesta a cunoscut-o pe regretata artistă și a descris-o drept „o femeie de ispravă', ce a lăsat urme adânci în conștiința oamenilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Negru a scris un mesaj emoționant pe Facebook pentru fiul Mădălinei Manole, de ziua lui de naștere. Totodată, prezentatorul de la Kanal D a făcut o dezvăluire dureroasă legată de moartea regretatei artiste. Omul e televiziune a cunoscut-o personal pe marea cântăreață și a rămas în memoria lui drept „o femeie de ispravă'.

madalina-manole-dan-negrumadalina-manole-dan-negru

În postarea lui, Dan Negru consideră că moartea Mădălinei Manole, una dintre cele mai mari artiste din România, a schimbat foarte mult percepții oamenilor, în special cele legate de vârstă. Pe lângă mesajul lui, omul de televiziune a postat și un articol vechi dintr-un ziar, în care scria că solista era „de prima tinerețe', deși, pe atunci avea doar 35 de ani.

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât'

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani.Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador:”Ne-am apropiat, mi-a plăcut…”

Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole

Dan Negru a ținut să precizeze că acum, mulți artiști cunoscuți, dar și multe vedete de televiziune, au succes, deși au trecut de 50 de ani. De asemenea, el a enumerat și câteva nume apreciate de toate generațiile, cum ar fi Smiley și Florin Piersic.

„Dragă Petru, citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul.

Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e ‘trecută de prima tinerețe. Așa erau vremurile, Petru. În anii ăia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam!

Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii, pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.

De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!', a scris Dan Negru pe pagina lui oficială de Facebook.

Fratele Mădălinei Manole, mesaj emoționant pentru nepotul lui

Fratele Mădălinei Manole, Marian, i-a făcut o urare la fel de emoționantă nepotului său. Bărbatul a postat un mesaj dureros pe Facebook, în ziua în care Petru, fiul surorii lui, a împlinit 13 ani. Acesta a susținut că nu l-a mai putut vedea încă de când mama lui trăia.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț!

Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos!', a scris Marian Manole pe rețeaua socială.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton