Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador: "Ne-am apropiat, mi-a plăcut..."

 Raiciu Adriana
.

Berna de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Jador. După mai multe zvonuri legate de o posibilă relație, Berna de la Puterea dragostei a decis să spună adevărul despre relația cu Jador. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Berna și Jador au făcut parte din același sezon de la Puterea Dragostei. Chiar dacă cei doi s-au sărutat la un moment dat, în emisiune, au decis să rămână prieteni. Ulterior, blondina și-a făcut o relație cu Philip, iar cântărețul era în discuții cu Ella Tina.

berna1berna1

Ei bine, în ultima perioadă, s-a tot speculat faptul că între Berna și artist ar fi vorba de ceva mai mult decât o relație de prietenie. Astfel, fosta concurentă de la emisiunea matrimonială a vorbit deschis acum despre relația pe care o are cu Jador. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește

Citește și: Cu cine se iubește Berna de la Puterea Dragostei!Primele imagini cu noul ei iubit

Citește și: Andreea Bălan, mesaj înainte să plece la America Express:'În lumea mare plec. Cu anxietatea, atât'

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am făcut acel moment memorabil pentru noi doi’ / EXCLUSIV

Berna de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Jador

În ultima perioadă, Berna de la Puterea dragostei și Jador au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Astfel, internauții s-au gândit imediat dacă nu cumva între aceștia este mai mult decât o relație de prietenie.

Ei bine, în cadrul unei emisiuni, blondina a explicat ce se întâmplă între ea și cântăreț, dar a mai precizat că zvonurile au ajuns și la urechile fostului ei iubit, Philip.

„Noi am filmat un clip, Bianca se îmbracă mai simplu, mie îmi place să atrag(…)Mi-am luat anumite hăinuțe pe mine și aveam costumul de baie.

Toate fetele erau în costum de baie!(…) Eu am pus câteva story-uril, Bianca a pus câteva story-uri, Jador câteva story-uri, Bogdan Mocanu a pus câteva story-uri.

Nu știu cine din lista mea i-a trimis acele story-uri lui Philip.(…) El m-a sunat pe mine și nu am răspuns, nu voiam să vorbesc la telefon când sunt la masă și el când a văzut că nu răspund, era live pe Tik-Tok și lumea îi scriaîn comentarii, dar eu cred că lumea îi scria și să îl enerveze.

Zvonul a început așa: Jador postase cu niște picioare de femeie și a crezut lumea că eu sunt, dar nu sunt eu acolo în piscină. Când ei stăteau acolo la piscină, noi eram toți pe terasă', a explicat Berna la Bărbați vs. Femei, pe WOWnews.

Berna și Jador s-au sărutat la Puterea dragostei

Vedeta a mai recunoscut că au existat, totuși, niște joculețe între ea și Jador și chiar au avut sentimente unul pentru celălalat.

În sezonul I, eu când am fost în sezonul I cu Jador am avut unele joculețe. Ne-am apropiat, nu știu dacă a fost… mi-a plăcut într-adevăr. Și el mi-a zis că și eu i-am plăcut lui, că dacă nu, nu te apropii de persoana aia. A fost un pupic între noi, atât, nu a fost un sărut și lumea atunci a crezut că mamă ce e între Berna și Jador și Philip a rămas cu ideea asta', a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton