Carmen de la Sălciua se mărită! Solista și Marian Corcheș și-au ales deja nașii: ”Să fie într-un ceas bun”

 Cruceru Cristina
.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc. Evenimentul mult așteptat va avea loc mai repede decât s-ar fi crezut. Cunoscuta artistă și iubitul ei și-au ales deja nașii, iar aceștia au și acceptat. Carmen și Marian le-au făcut o surpriză frumoasă prietenilor, pe care-i vor drept nași!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș urmează să se căsătorească, mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Celebra cântăreață și partenerul ei de viață au planuri mari de viitor. Cei doi au pregătit o surpriză frumoasă pentru prietenii lor, pe care vor să-i pună nași. Aceștia au acceptat imediat propunerea cuplului, fără să stea pe gânduri.

Carmen-de-la-SalciuaCarmen-de-la-Salciua

Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, când au fost în Dubai, în vacanță. Artista este în culmea fericirii alături de Marian și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Se pare că nunta va avea loc mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit'

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră: 'Mulți m-ați întrebat…'

Citește și: Gabi Bădălău a reacționat la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu: „Plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații”

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor: „Vreau să investesc în educația mea”

Carmen de la Sălciua se mărită! Solista și Marian Corcheș se pregătesc deja de nuntă

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș urmează să meargă în fața altarului și să spună cel mai frumos DA din viața lor. Artista și partenerul ei de viață au pregătit o surpriză pentru prietenii lor, pe care i-au ales drept nași. Aceștia au acceptat imediat propunerea celor doi îndrăgostiți, imaginile fiind făcute publice de Carmen de la Sălciua. După ce au acceptat, au închinat toți un pahar de șampanie și s-au bucurat de frumoasele momente.

'Să fie într-un ceas bun', este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, în postarea publicată pe Instastory.

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită, acum câțiva ani, cu artistul Culiță Sterp. Căsnicia lor nu a durat prea mult, iar cei doi s-au despărțit și au decis să meargă pe drumuri separate. S-au împăcat, la un moment dat, însă ulterior au decis că este mai bine pentru ei să fie despărțiți. Culiță Sterp și-a refăcut viața și are un băiețel. Acum, Carmen de la Sălciua urmează să se căsătorească cu Marian Corcheș, actualul ei partener de viață.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton