Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață”

 Martin Lorena
.

Cum arată nepoata dispărută a lui Mihai Trăistariu. În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu a spus public că una dintre nepoatele sale a dispărut de mai bine de doi ani. Raluca Havârneanu avea 31 de ani și locuia în America, aproape de Chicago. Recent, el a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu aceasta, în speranța că o va găsi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată nepoata dispărută a lui Mihai Trăistariu. Mihai Trăistariu a făcut publică imaginea cu nepoata sa, care a dispărut în urmă cu aproape 3 ani, în America. Aceasta nu a mai dat niciun semn acasă, iar mama sa s-a îngrijorat! Acum câteva luni, artistul a spus în direct, la TV, întreaga poveste. Se pare că acesta nu se lasă bătut, iar astăzi a postat o fotografie cu Raluca Havârneanu!

nepoata-treistariunepoata-treistariu

Mai mult decât atât, alături de imagine, el a scris și un mesaj. Iată declarațiile făcute de artist, cu privire la nepoata sa dispărută!

Citește și: Maria Sharapova se retrage din tenis la 32 de ani:„O să-mi fie dor în fiecare zi

Citește și: Decizie neașteptată în dosarul de tâlhărie al lui Fulgy de la Clejani!Hotărârea este definitivă

Citește și: Mihai Trăistariu, pronostic trist pentru România la Eurovision 2022:’Suntem la coada clasamentului’

Citește și: Ucrainean ajuns în România, șocat când a primit nota de plată la un restaurant:„Cum rezistaţi cu preţuri ca în Elveţia?

Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America

Astăzi, Mihai Trăistariu a publicat pe rețelele de socializare două fotografii cu nepoata sa, care a dispărut în urmă cu aproape trei ani. Acesta le-a cerut oamenilor care îl urmăresc să îl contacteze, dacă au vreo veste despre Raluca Havârneanu.

„Ea e Raluca Havârneanu, fata surorii mele… care a dispărut subit acum aproape 3 ani. Dacă știe cineva ceva… sau are vreo informație… îl rog să mă contacteze. Ultima dată, Raluca era în America… Chicago… Washington… pe acolo. Poate o găsim! Poate îmi dă chiar ea un semn că e bine! Mi-ar fi de ajuns, pentru început… și un mesaj ori telefon în care să-mi spună că trăiește și că n-a pățit nimic. Doamne ajută!”, a scris el pe Facebook.

„Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi'

Mihai Trăistariu a spus, în cadrul unei emisiuni TV, că nepoata lui a dispărut de mai bine de doi ani. Se pare că este vorba despre o fată de vreo 30 de ani, iar sora artistului nu mai știe nimic de ea și nici nu poate lua legătura cu aceasta.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni.  Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole , a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton