La 44 ani, Roxana Ciuhulescu își dorește încă un copil: "Nu există sentiment mai frumos decât alăptarea"

 Dumba Gabriela
.

La 44 ani, Roxana Cihulescu vorbește despre un nou copil! După patru ani de căsnicie cu Silviu Bulugioiu, Roxana nu-și dorește nimic mai mult decât să fie mamă încă o dată și să trăiască din nou emoțiile alăptării, doar că se teme. Viața este mult prea complicată, spune Roxana, pentru ca un alt copil să vină pe lume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În 2018, Roxana Ciuhulescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, Cezar, chiar de ziua actualului soț. Acum, Roxana spune că și-ar dori să trăiască din nou emoțiile venirii pe lume a unui copil, dar are prea multe frici pentru a pune acest plan în aplicare.

646×404-3646×404-3

La 44 de ani, Roxana Ciuhulescu își dorește încă un copil

La 39 de ani, Roxana Ciuhulescu a născut al doilea copil chiar de ziua soţului ei, la fix zece ani de când a adus-o pe lume pe fiica ei și a fostului soț, Mihai Ivănescu. Iată că, patru ani mai târziu, Roxana vorbește despre un al treilea copil.

„Tare ne-am mai dori un copilaș! Însă eu personal, mă tem să fac acest pas. Viața parcă devine tot mai grea și complicată, mă sperie și preocupă situația cu războiul din Ucraina. Dar cum ziceam și mai devreme, când copiii sunt mici, și părinții sunt încă tineri.

Îmi aduc aminte cu mare drag perioada când am alăptat și cred că nu este sentiment mai frumos că acela. Mi-aș dori să retrăiesc acele clipe, da”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru fanatik.ro.

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu’/ EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero’/ EXCLUSIV

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre actuala căsnicie

Au trecut patru ani de când Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu formează o familie, iar în cazul lor, dragostea nu durează doar trei ani, ca în cărți.

Pe 17 martie deja am împlinit 4 ani de la înmatriculare', în primăvară ne-am cununat civil, iar în toamna religios. Este o relație frumoasă, așezată, bazată pe iubire, armonie și încredere.

Nu există dimineață în care să nu ne pupăm când ne trezim, și nu este noapte în care să nu adormim îmbrățișați. Silviu este sufletul meu pereche și nu văd viața fără el„, a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu spune că Survivor a fost un test foarte greu pentru familia lor.

Soțul meu nu a fost de acord cu decizia mea de a participa și a încercat să mă determine să mă răzgândesc. Fetița mea, în schimb, a fost extrem de bucuroasă că voi participa. Am făcut consiliu' de familie și împreună am decis că voi participa.

Înainte de plecare, cu trei zile, am bătut în retragere, nu știam cum să fac să nu mai particip, dar era prea târziu. Mă apucase spaima. Însă, pentru că sunt om de cuvânt, n-am lăsat baltă proiectul, aș fi creat probleme echipei de producție„, spune Roxana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton