Ioana Năstase, despre secretul căsniciei cu Ilie Năstase: "Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit-o întotdeauna"

 Dumba Gabriela
.

Ioana Năstase a dezvăluit secretul căsniciei sale cu Ilie Năstase, una cu suișuri și coborâșuri de altfel, dar care rezistă de patru ani, în ciuda tuturor neînțelegerilor. Ioana Năstase spune că Ilie Năstase a rămas lângă ea pentru că i-a oferit libertatea pe care și-a dorit-o dintotdeauna și pe care alte femei care au trecut prin viața lui nu au putut să i-o ofere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ioana și Ilie Năstase și-au început relația încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, devenită între timp Pastramă după ce s-a măritat cu Florin Pastramă. Cei doi însurăței au fost recent în pragul divorțului, Ioana chiar a înaintat actele, numai că sâmbătă, 6 iunie 2020, toată lumea a fost luată prin surprindere de o decizie totală opusă. Cei doi miri s-au cununat religios la Techirghiol, doar în compania prietenilor apropiați.

2-462-46

Ioana Năstase, despre secretul căsniciei sale cu Ilie Năstase

La 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost umbrit ulterior de mai multe acuzații aduse de ambele părți.

Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei.

Iată că acum sunt încă împreună, iar libertatea pe care i-o oferă este motivul, crede Ioana, pentru care Ilie Năstase este încă lângă ea.

Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă întotdeauna, să facă ce își dorește, să meargă unde vrea. Chiar dacă mie nu îmi plac cluburile, lui i-am permis să meargă.

Trebuie să facă ce îl face să se simtă bine. Am încredere în mine și știu că, dacă trebuie ca un anumit lucru să fie al tău, atunci o să fie. Îmi place să trăiesc frumos și curat„, a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp:„S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte’

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă.Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea:'Deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine…'

Ioana Năstase și Ilie Năstase, împreună de Paște

Da. Nu știu dacă o să meargă și la slujbă, el nu prea are răbdare, dar o să petreacă Paștele, cu siguranță, cu mine„, a mărturisit Ioana Năstase.

Ioana Năstase spune că se roagă pentru sănătate pentru că, în rest, are tot ce și-a dorit vreodată.

Pentru sănătate, pentru întreaga familie. Dacă avem sănătate, le ducem pe toate. Cam atât, în rest ce pot să îi mai cer lui Dumnezeu? Mi-a dat tot ce mi-am dorit. În general, mă rog pentru toată lumea, să fim sănătoși, mai buni, iertători, ceea ce puțini oameni mai sunt în ziua de astăzi.

Abia aștept, în seara de Paște, întotdeauna, după slujbă, servesc masa cu părintele și cu persoanele apropiate, acolo, la Mânăstire. Avem nevoie și de credință„, a mai declarat Ioana Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton