Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Cei doi au împlinit 15 ani de căsătorie: "Cel mai bun soț din lume..."

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Pe Jamila o cunosc toți românii, dar puțini sunt cei care au avut ocazia să îl vadă pe soțul ei, Mohamed. Recent, Jamila și partenerul ei de viață au împlinit 15 ani de căsătorie, iar cu această ocazie, aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Iată cum arată soțul marocan al Jamilei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Jamila, pe numele ei real Geanina Staicu Avram s-a căsătorit cu un marocan și au împreună doi copii minunați. Jamila a devenit cunoscută datorită rețetelor culinare pe care le-a distribuit pe canalul ei de Youtube, acolo unde are 1 milion de abonați.

jamilajamila

Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Recent, Jamila a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Jamila și Mohamed, soțul ei, au împlinit 15 ani de căsătorie, iar cu această ocazie, bărbatul a surprins-o pe soția sa cu un buchet imens de trandafiri.

Citește și: „Nu este și nu a fost niciodată despre bani”. Jamila a pierdut procesul intentat Laurei Laurențiu, în scandalul „Ecler la tavă”

Citește și:Jamila a primit amenințări cu bătaia și moartea: „Dacă te prind, nu te mai recunoaște nici mama ta'

Citește și:Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc…'

Citește și:Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: 'Dacă te doare în cot că morţii sunt…'

Cum arată Mohamed, soțul Jamilei

Jamila îi bucură pe români cu preparatele sale deosebite. În mediul online este urmărită de un milion de persoane, dar putini sunt cei care știu cine este soțul Jamilei. Pe numele său real, Georgiana Avram, a devenit cunoscută datorită rețetelor sale speciale. Jamila este căsătorită cu Mohamed, bărbatul cu care doi copii minunați.

Mohamed își ajută soția, dar preferă să stea în spatele camerelor de filmat, el fiind cel care o filmează pe Jamila și montează clipurile video. Mohamed este marocan și a cunoscut-o pe soția sa în perioada studenției. Într-un interviu, Jamila a declarat că s-a apucat de gătit după ce a combinat rețetele bunicii sale cu numeroase condimente de la soacra sa din Maroc.

Jamila și soțul ei, Mohamed, au împlinit 15 ani de căsătorie

Jamila este activă pe rețelele de socializare, acolo unde le prezintă fanilor rețetele sale culinare. Jamila Cuisine este urmărită de 1 milion de internauți și preparatele sale sunt încercate de multă lume. Luni, 14 martie, Jamila a postat un mesaj emoționant, cu ocazia împlinirii a celor 15 ani de căsătorie cu Mohamed.

Bărbatul și-a suprins soția cu un buchet imens de trandafiri, iar Jamila a împărtășit bucuria cu fanii săi. 15 ani de casatorie si cel mai frumos buchet de trandafiri de la cel mai bun sot din lume! „La multi ani sanatosi noua!”, a fost mesajul postat de Geanina, alias Jamila. Tânăra de 34 de ani a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei a fost cel care a încurajat-o să-și urmeze visul.

Aveam o cameră și mă filma soțul meu. Am început să filmăm cu un aparat de tip bridge care nu ne prea ajută, plus că filmăm în bucătăria mamei mele cu ce aveam la îndemână și nu arată prea drăguț.Însă oamenii ne-au susținut fiindcă am venit într-un moment în care nu erau canale culinare în România pe YouTube, spunea Geanina. 

Cum a ales numele Jamila

Geanina Avram Staicu, cunoscută drept Jamila, nu a fost întotdeauna pasionată de bucătărie. Tânăra a absolvit Facultatea de Relații Publice, fiind atrasă de limba franceză. În copilărie a vrut să îi preparare fratelui ei o mâncare delicioasă, întrucât mâncare pregătită de părinții săi nu părea atât de bună.

Astfel, Geanina Avram a decis să își facă o carieră din rețete culinare. A ales numele Jamila, care provine din limba arabă și înseamnă „frumusețe'. Soacra ei nu putea să-i pronunțe numele Geanina și a ajuns să îi spună Jamila. În prezent, Jamila și Mohamed locuiesc în București, alături de cei doi copii ai lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton