Cum aleg locația pentru petrecerea de botez?

 advertising.ringier
.

Planificarea unei petreceri de botez se aseamănă cu planificarea unei mici nunți. După biserică, părinții împreună cu invitații la eveniment vor merge să sărbătorească micuțul proaspăt botezat.

Întrebarea cu care pornesc majoritatea părinților la drum este: Cum aleg locația pentru botez în București?

Ținând cont de buget, numărul invitaților și preferințele privind diverse tematici, decor etc, vă prezentam mai multe variante pentru organizarea unei petreceri de botez:

  1. Locație de tip ballroom / restaurant

Puteți merge pe varianta unui ballroom sau o locație de tip restaurant pentru botezul celui mic, în cazul în care doriți o petrecere mai elegantă. Țineți cont că în general tipurile acestea de locații au un meniu prestabilit pentru botez, putând jongla cu el în funcție de preferințe, dar în anumite limite. Alegeți o locație de evenimente în București care să fie potrivita numărului de invitați și întrebați de la început care este minimul de persoane acceptat în locație.

  1.  Locație în aer liber

Pentru zilele de primăvara sau vară, opțiunea multora se îndreaptă spre locațiile în natură. Avantajul acestui tip de locații sunt peisajul, aerul curat și faptul că oamenii pot petrece în aer liber, dar trebuie să aveți grijă la insectele care pot tăia din farmecul unor astfel de locații dacă acestea nu sunt protejate prin insecticide și alte soluții speciale. Totodată, există riscul că ziua aleasă de voi pentru eveniment să fie ploioasă, așa că asigurați-vă că există suficient spatiu în interior pentru a găzdui numărul total de invitați și că totul este amenajat la standardele dorite de voi.

  1. Locație de tip hotel

Hotelul reprezintă o alegere elegantă pentru petrecerea de botez, având o notă clasică și totodată formală. Dacă vă doriți o petrecere de botez mai călduroasă' sau vreți să faceți schimbări la meniu, s-ar putea că hotelul să nu reprezinte cea mai bună alegere pentru voi.

  1. Locație de tip hambar

Hambarele au căpătat din în ce mai multă notorietate în ultima perioadă, reprezentând alegerea multora pentru petreceri de botez intime și relaxate. Combinația dintre lemn, fân și aranjamentele de flori reprezintă o locație ideală pentru un botez organizat vara sau la început de toamnă. Cu toate astea, trebuie să luați în considerare că de obicei căldura este un dezavantaj al locațiilor de tip hambar, iar dacă petrecerea are loc într-o zi călduroasă, asigurați-vă că puneți la îndemăna invitaților multe băuturi reci, zone umbrite și ventilatoare cu apă. 

  1. Organizarea petrecerii acasă / în curte sau grădina

Organizarea petrecerii acasă este o variantă minunată dacă plănuiți o petrecere de botez alături de familie și prieteni. Ținând cont că spațiul vă este cunoscut și nu sunteți restrictionati de nimic, puteți organiza diferite colțișoare pentru servirea mesei, spațiu pentru fotografii, lemonade bar sau chiar spații de joacă pentru cei mici. Planificați totul din timp însă, pentru a fi siguri că nu apar probleme neprevăzute și asigurați-vă că aveți spatiu suficient pentru a depozita băuturile și mâncarea ce vor fi servite. Mai mult de atât, puteți apela la o firmă de catering, pentru a vă ușură munca și a vă bucura de eveniment.

Tu ce tip de locație vei alege pentru petrecerea bebelușului tău?

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton