Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: "Am avut o relație apropiată mereu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira. Despărțirea dintre Shakira și Pique, după 10 ani împreună, a avut un impact foarte mare asupra artistei columbiene. Shakira s-a simțit teribil de umilită atunci când a aflat că tatăl copiilor ei o înșela cu o tânără model. Cântăreața a lansat atunci o piesa în care l-a ironizat crunt pe Pique și pe amantă. Gerard Pique a fost recent întrebat ce crede despre melodia respetivă. Iată care a fost răspunsul acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira. Shakira, 45 ani, și Pique, 35 de ani, s-au despărțit după 10 ani petrecuți împreună, în care au devenit părinții a doi copii. Din păcate, Pique a ales să-și lase în urmă familia, pentru o tânără de 22 de ani, de profesie model. Cântăreața columbiană a fost teribil de rănită de cele întâmplate, astfel că și-a exprimat întreaga suferință într-o piesă, care a devenit cel mai mare hit al carierei sale. Versurile melodiei îl ironizau pe Gerard Pique și pe amanta acestuia, ceea ce a a făcut deliciul fanilor. Pique a fost întrebat recent ce părere are despre piesa Shakirei, iar fotbalistul a încercat să ofere un răspuns cât mai diplomat și în același timp sincer.

Festival de CannesFestival de Cannes

Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a lansat o piesa în care l-a ironizat pe fotbalist și pe tânăra cu care a înșelat-o. Pique a fost întrebat de jurnaliștii spanioli să spună ce părere are despre melodia respectivă. Fotbalistul a declarat că se concentrează pe binele copiilor și că fosta lui parteneră e liberă să facă ceea ce dorește

„Da, în mod clar. Nu vreau să vorbesc despre subiect, nu cred că este cazul. Nu vreau să vorbesc. Avem o responsabilitate, cei care suntem părinți trebuie să ne protejăm copiii. Fiecare își ia deciziile. Nu îmi doresc să mai vorbesc despre subiectul ăsta. Singurul lucru pe care îl vreau e ca băieții mei să fie bine.

Vreau să fie ei bine. Am avut o relație apropiată mereu cu ei, mi-a cerut să îl chem în Kings League (n.r. liga deschisă de Pique cu foști fotobaliști după retragere)…era încântat. Nimic nu mă face mai fericit decât să îmi văd băiatul fericit. Aș face din nou asta. Pare că are mai mulți ani decât are de fapt. Fiecare ia deciziile pe care le consideră el mai bune.

Eu fac lucrurile într-un fel, încerc să le fac în cel mai bun mod posibil. Sunt bine, fericit. Îmi doresc în continuare să fac multe lucruri și ca Barca să câștige în continuare', a declarat Pique, potrivit marca.com.

Citește și: Shakira, un nou mesaj pentru Pique, în cea mai recentă piesă: „Nu mai ești binevenit aici. Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta'

Citește și: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique: „Timpul are mâinile unui chirurg…'

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…”

Ce a declarat Shakira despre piesa ce face referire la Pique

Shakira s-a confesat și ea cu privire la rolul piesei pe care a lansat-o și în care face referire indirect la Gerard Pique și amanta acestuia. Artista columbiană a mmărturisit că muzica are un rol terapeutic pentru ea și o ajută să-și vindece suferința.

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist.(…) Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta….a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare. Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a spus Shakira.

Versurile pe care Shakira i le-a adresat lui Pique

Shakira a lansat piesa „BZRP Music Session #53', în care l-a ironizat pe Pique și pe femeia cu care a înșelat-o, modelul Clara Chia.

Îți doresc succes cu înlocuitoarea mea/ Nici nu știu ce s-a întâmplat cu tine/ Valorez de două ori ori 22/ Ai schimbat un Ferrari pentru un Twingo/ Ai schimbat un Rolex pentru Casio/ Mergi prea repede, ia-o ușor/ Petreci mult timp la sală, dar creierul tău are și el nevoie să fie pus la treabă.'

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton